Açılmak İstiyorum Ama Nasıl (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    bişey diyemedim yaa :(  bize geldiler çay içmeye.. neyse kuzenler gitti falan odada baş başa kaldık ama diyemedim.. aq açılamadım yaa.. niye bu kadar çekingenim ben yaa

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    bişey diyemedim yaa :( bize geldiler çay içmeye.. neyse kuzenler gitti falan odada baş başa kaldık ama diyemedim.. aq açılamadım yaa.. niye bu kadar çekingenim ben yaa

dai eğer dediklerinde ciddiysen git yaşama yaw. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:

FeRoCi bunu yazdı:
    bişey diyemedim yaa :( bize geldiler çay içmeye.. neyse kuzenler gitti falan odada baş başa kaldık ama diyemedim.. aq açılamadım yaa.. niye bu kadar çekingenim ben yaa

dai eğer dediklerinde ciddiysen git yaşama yaw.

zaten yaşamıyor gibi bişeym :) bu nedir yaa.. aq yaa kızlar bu kadarmı beni perişan ediyor :) napalm biz tikkylerin bi kullanımlık kızları sevmesi gibi sevemiyoruzki :) 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci milletin yapmaya cekindigi sekilde yapacan.Gidecen guzel bi cicek alacan.Kosacan kizin yanina , gozunu karartacan direk "xxx seni seviyorum" hem kiz saskina doner , hemde cesaretli bir is olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Haci milletin yapmaya cekindigi sekilde yapacan.Gidecen guzel bi cicek alacan.Kosacan kizin yanina , gozunu karartacan direk "xxx seni seviyorum" hem kiz saskina doner , hemde cesaretli bir is olur.

iyi fikir :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

şöyle eski açtığım başlıklara bakıyordum.. bunu gördüm hafif bi tebessüm :))

15 olcak ayın 16sında... neydim ne oldum :))) :DDD   vay anasını yaa..  bakalım artık sonumuz hayrola,,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

şöyle eski açtığım başlıklara bakıyordum.. bunu gördüm hafif bi tebessüm :))

15 olcak ayın 16sında... neydim ne oldum :))) :DDD   vay anasını yaa..  bakalım artık sonumuz hayrola,,

başardın yani?

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

aynen uygula. denemiştir. bende işe yaradı :)

kıza gel sana bilmece sorcam die elini tut. avucunu aç. avuç içindeki iki çizgi var ya, orayı nehir olarak göster.bir tarafta küçük bir kız var diğer taraftada babası var. babası çok hasta ve ilaç kızda. kız ilacı babasına vermeli ki babası fenalaşmasın. fakat köprü yıkılmış. mesafe uzak kız ilacı atamıyo. şimdi bu kız bu ilacı nasıl babasına ulaştırır.

aynen bu soruyu sor. fakat bu süre zarfında elini hiç bırakma. cevap beklerkende sakın bırakma. kız ne derse desin hayır cevap bu değil de. biraz oyala ve sürekli elini tut. en sonunda bilemedim cevap ne dediğinde bombayı patlat.

CEVABI BENDE BİLMİYORUM. AMACIM SADECE ELİNİ TUTMAKTI...

umarım işini görür ;)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

feroci kızla konuşmuş arkadaşlar ama duyduğuma göre kızın babası feroci yi çok feci bi şekilde dövmüş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

PLuToNiuM bunu yazdı:

feroci kızla konuşmuş arkadaşlar ama duyduğuma göre kızın babası feroci yi çok feci bi şekilde dövmüş.

bu beklenen bi durumda zaten

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 4276 Toplam Mesaj: 28