Açılmak İstiyorum Ama Nasıl (Yardım)
-
bişey diyemedim yaa :( bize geldiler çay içmeye.. neyse kuzenler gitti falan odada baş başa kaldık ama diyemedim.. aq açılamadım yaa.. niye bu kadar çekingenim ben yaa
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
bişey diyemedim yaa :( bize geldiler çay içmeye.. neyse kuzenler gitti falan odada baş başa kaldık ama diyemedim.. aq açılamadım yaa.. niye bu kadar çekingenim ben yaa
-----------------------------dai eğer dediklerinde ciddiysen git yaşama yaw.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------dai eğer dediklerinde ciddiysen git yaşama yaw.
-----------------------------zaten yaşamıyor gibi bişeym :) bu nedir yaa.. aq yaa kızlar bu kadarmı beni perişan ediyor :) napalm biz tikkylerin bi kullanımlık kızları sevmesi gibi sevemiyoruzki :)
-
Haci milletin yapmaya cekindigi sekilde yapacan.Gidecen guzel bi cicek alacan.Kosacan kizin yanina , gozunu karartacan direk "xxx seni seviyorum" hem kiz saskina doner , hemde cesaretli bir is olur.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Haci milletin yapmaya cekindigi sekilde yapacan.Gidecen guzel bi cicek alacan.Kosacan kizin yanina , gozunu karartacan direk "xxx seni seviyorum" hem kiz saskina doner , hemde cesaretli bir is olur.
-----------------------------iyi fikir :)
-
şöyle eski açtığım başlıklara bakıyordum.. bunu gördüm hafif bi tebessüm :))
15 olcak ayın 16sında... neydim ne oldum :))) :DDD vay anasını yaa.. bakalım artık sonumuz hayrola,,
-
FeRoCi bunu yazdı:
şöyle eski açtığım başlıklara bakıyordum.. bunu gördüm hafif bi tebessüm :))
15 olcak ayın 16sında... neydim ne oldum :))) :DDD vay anasını yaa.. bakalım artık sonumuz hayrola,,
-----------------------------başardın yani?
-
aynen uygula. denemiştir. bende işe yaradı :)
kıza gel sana bilmece sorcam die elini tut. avucunu aç. avuç içindeki iki çizgi var ya, orayı nehir olarak göster.bir tarafta küçük bir kız var diğer taraftada babası var. babası çok hasta ve ilaç kızda. kız ilacı babasına vermeli ki babası fenalaşmasın. fakat köprü yıkılmış. mesafe uzak kız ilacı atamıyo. şimdi bu kız bu ilacı nasıl babasına ulaştırır.
aynen bu soruyu sor. fakat bu süre zarfında elini hiç bırakma. cevap beklerkende sakın bırakma. kız ne derse desin hayır cevap bu değil de. biraz oyala ve sürekli elini tut. en sonunda bilemedim cevap ne dediğinde bombayı patlat.
CEVABI BENDE BİLMİYORUM. AMACIM SADECE ELİNİ TUTMAKTI...
umarım işini görür ;)
-
feroci kızla konuşmuş arkadaşlar ama duyduğuma göre kızın babası feroci yi çok feci bi şekilde dövmüş.
-
PLuToNiuM bunu yazdı:
feroci kızla konuşmuş arkadaşlar ama duyduğuma göre kızın babası feroci yi çok feci bi şekilde dövmüş.
bu beklenen bi durumda zaten