folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Açılmayan Xp Yi Hangi Programla Kaldırırız .

Açılmayan Xp Yi Hangi Programla Kaldırırız .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

meraba sayın müridler xp kurarken güç fişi çıktı ve xp açılmıyor yani NTLDR eksik hatası veriyor.

daha önce 8mm nickli müridimiz bi program paylasmıstı bu programla boot olarak calıstırıp xp yi kaldırmıstım siyah ekranda.

bana önerebileceginiz bu türden 1 program varmı acil lazım.  cd ye koyup boot olarak çalıstırmam lazım.

ve bastan xp kuracagım 

NOT : recovery işe yaramıyor ,ön yükleme yapılmıyor.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    boot edemiyorum boot cd olSADA kullanamıyorum yeniden baslat secenegi var sadece  YOKMU BU XP Yİ PATLATACAK 1 CD ELİNİZDE YARDIM EDİN

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------
    boot edemiyorum boot cd olSADA kullanamıyorum yeniden baslat secenegi var sadece  YOKMU BU XP Yİ PATLATACAK 1 CD ELİNİZDE YARDIM EDİN

hocam, linux'u flash disk ile baslatmayi dene, ordan her turlu ucurursun zatn..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

tek çözüm yolu bunu diyolar zaten arkadaslarda flashtan calısan linuxu nerden bulurum kafayı yicem la yardm et :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Olayı tam anlamadım da makinayı xp cd'nle başlat R ile kurtarma konsoluna girip yanlış hatırlamıyorsam fixboot komutunu veriyorsun :|

Ya da yine xp kurulumuna girip biçimlendirirsin önceki işletim sisteminin olduğu sürücüyü.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    yada en kısa yoldan direk soruyorum xp yi nasıl gümleticem hdd yi mi yakayım biosumu havaya ucuriym nabiyim bu xp den kurtulmak için ak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    Hiren's Boot CD yi flash belleğe atıp PC ye Flashı göstermiştim setuptan... Direkt Hirens Boot CD açılmıştı... portable windows var içinde... belki işine yarar...istersen bi dene...

valar morghulis ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Ne Dandik Bir İşletim Sistemidir Bu Windows Sürümleri :) Benim Aklımada Linux u Bot Edip Flash Dan Çalıştırmaktan Başka ÇAre Gelmiyor.Aslında Sen Direk Linux Kur (: +1 Kişiyide Bizim Tarafa Geçirmiş Oluruz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Bu konuda caresı yazıyoru

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=91286 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    format at gitsin xp cdsinden başlat biçimlendir diskleri nasıl yapacağını bilmiyorsan googleda forumda falan arat... amacın xpyi gümletmekse prog. gerekmez ... boot lu bir xp cdsi yeter...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

tek çözüm yolu bunu diyolar zaten arkadaslarda flashtan calısan linuxu nerden bulurum kafayı yicem la yardm et :D

Hocam, iki türlü bulabilirsin, önce unetbootin indir.

http://unetbootin.sourceforge.net/

ordan ya program üzerinden istediğin linux dağıtımını indirir flashdiske kurarsın, veya elinde inmiş iso dosyası varsa onu göster imaj olarak, flash diske kurulsun, sonra yeniden başlat makineyi flash disk ile, kur linuxu hayatını yaşa :D Hatta windows klasörünü de shift+del ile sil :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 21