folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açlıktan Kedi Köpek Yemek

Açlıktan Kedi Köpek Yemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

böle bişey mümkün mü her ne kadar bizim buraya sığınıp devletin başına kambur oldular diye kızıp sövsem de

yeminle içim acıdı aq bir de buna fetva vermişler kim nasıl veriyorsa iğrendim,tiksindim insanlığımdan utandım aq ....

allah kimseyi bu gibi kötü durumlara düşürmesin içim acıdı la....

http://www.youtube.com/watch?v=j7rhy8ypxMc

http://www.internethaber.com/suriye-halki-acliktan-kedi-yiyor-601168h.htm

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

konu siyasate dönüşmeden yarın bu ibneler bizim başımızı çok ağrıtacakki ağrıtmaya başladı bile

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Salak ve salak olmalarından daha kötüsü barbar bir halk oldukları için müstehak diyecem ama insan yinede bu görüntülere üzülüyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Demin haberlerde gördüm 5 yaşında bir çocuk sokakta koşuyor keskin nişancı ise pusuya yatmış çocuğa sıkıyor.Allahtan vuramadıda çocuk kurtuldu.Bu kadar amcık beyinli bir millet olamaz ya...Çocuğa mermi sıkmak nedir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Yiyecek birşey kalmadıki ülkede ne yapsın insanlar..

Allah yardım etsin ne diyelim..

Ortada bir bok yok ama ha bire birbirlerini yiyor adamlar..

Yıllarca pkk ile tsk arasında olan savaş gibi, kimse ne için öldüğünü bilmiyor aslında..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

araplardan  nefret ediyorum ama insanlar....Paranın esiri olmuş emine 2 tane tülbentini satsın  birkaç mahalle açlıktan kurtulur...(siyasete dökmek istemiyorum ama sürekli duygulanıp ağlıyor ondan yazma gereksimini duydum)

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

konu siyasate dönüşmeden yarın bu ibneler bizim başımızı çok ağrıtacakki ağrıtmaya başladı bile

konuyu siyaset yapalım diye açmadım harbiden içim acıdığından açtım devil abi

lakin ister istemez insan siyasate dokundurmadan edemiyor

birimiz gidip derin konularda açalım bi suriye mevzusu içimizden geçenleri konuşmak istediklerimiz olduğu gibi ne var ne yoksa dökelim 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25022395.asp

http://gundem.bugun.com.tr/turkiye-suriyelilere-cipli-kimlik-haberi/228131

gibi gibi bi dünya nokta var değinilecek....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Demin haberlerde gördüm 5 yaşında bir çocuk sokakta koşuyor keskin nişancı ise pusuya yatmış çocuğa sıkıyor.Allahtan vuramadıda çocuk kurtuldu.Bu kadar amcık beyinli bir millet olamaz ya...Çocuğa mermi sıkmak nedir.

hocam masumiyetine inandığın o çocuklarda ellerinde keleşler ile asker avlıyor. belirteyim dedim. suriyeli cocuk savaşcılar deyip bi aratsan

vuuuu..

savaş çocuk kadın insan iyilik dinlemez. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

gecen bi haber vardi yatirmislar aslani paylasiyolardi dana kesmis gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

zamanında saddam zülmunden kaçan ırak kürtlerinede zamanın hükümeti kuçak açtı. sonraki hükümetlerde besledi:) gittiler mi hayır gitmediler çoluk çocuga karıştılar. şimdi ise suriyeliler. gidecekler mi? hiç sanmam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

yoksa inanıyormusunuz bu habere ???

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 3263 Toplam Mesaj: 29