folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Acronis İle İlgili Sıkıntı Lütfen Bakın

Acronis İle İlgili Sıkıntı Lütfen Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

baba3232 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam recovere tıkla ordan 2 seçenek çıkar zaten dikkatli bak birinde aldığın yedeği geri yüklersin diğerindede yedeğin içindeki dosyaları kurtarırsın ingilizce gelmedi aklıma şimdi :)

Bak ordan dosyalarını seç sonra nereye çıkmasını istiyorsan seç açıyor.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/23/8659.jpg

yedeğini seç sonra açılmasını istediğin yeri seç ve çıkar dosyaları bu kadar basit ha demek istediğin yedek açılmıyor bozulmuşsa onu bilemem.

valla açıkçası 11 ile pek bi denemedim yani kurdum fakat incelemedim. Yarın yedeğin bulunduğu pc başına geçeyim inşallah dediğin gibi açılır hocam. Sağolasın ilgin için

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

baba3232 bunu yazdı:

Hocam recovere tıkla ordan 2 seçenek çıkar zaten dikkatli bak birinde aldığın yedeği geri yüklersin diğerindede yedeğin içindeki dosyaları kurtarırsın ingilizce gelmedi aklıma şimdi :)

Bak ordan dosyalarını seç sonra nereye çıkmasını istiyorsan seç açıyor.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/23/8659.jpg

yedeğini seç sonra açılmasını istediğin yeri seç ve çıkar dosyaları bu kadar basit ha demek istediğin yedek açılmıyor bozulmuşsa onu bilemem.

valla açıkçası 11 ile pek bi denemedim yani kurdum fakat incelemedim. Yarın yedeğin bulunduğu pc başına geçeyim inşallah dediğin gibi açılır hocam. Sağolasın ilgin için

Önemli değil sonucu yaz.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 13