Acronis True Image[???]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim BUZUL Hocam.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    aynı işlemi MiniPe Cd si ile de yapabilirsin.
    bence daha kolay. Acronis ve ghost u destekliyor.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

@shockman : rica ederim abi

@ronaldenyo : upload etsene bir yerlere bakalım nasıl bişey :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

burdan indir istersen

http://flmsdown.net/2008/04/05/digiwiz-minipe-iso-updated-07.03.2008.html

altta linkler var. Ama rapidshare bulamadım.

bunla veri kurtarabiliyorsun. image alabiliyorsun. image atabiliyorsun. ghost image ve acronis image da destekliyor ayrıca.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kdrakk
    kdrakk's avatar
    Erkek

Acronis True Image Home 2009 9770  hocam ben bunu kurdum  begendim.

bundan once ghost 2003 kullanıyordum  hdd yi sata ya çevirince ghost çalışmaz oldu.  Sanırım ghost  satada çalışmıyor.

Asıl sorum;   Acronis True Image Home 2009 9770 çok guzel  lakin 1.5 gunde anca hazırladıgım pc yi tam 2saatde back up  albldi  daha restoreyi pc tam yukluyken denemedim.  Aynı işlemi ghost la 25 dk gibi bir zamanda yapabiliyordum.  Acaba biryerlerde hatamı yapıyorum diye duşunuyorum. Ama externala yedek alması çok guzel bir ayrıcalık  ghost ta bunu yapamıyordum

Toplam Hit: 6672 Toplam Mesaj: 16