Acun Ayvayı Yedin
-
Reklam Kokan hareketler arakadaşlar bunlar yönetmen prof gözunden havadaki sinek bile kacmaz
-
kimse kimseye durup dururken para vermez..
bu işin içinde tuhaf bişeyler olduğu belliydi..
fake değil, metin kutuyu açınca nasıl mal oluyo herkes gördü..
-
Reklam bir o yarışma canlı değil o sahne çok rahat makaslanır iki eğer canlı olsa bile artık bize 10 sn geç geliyor yine reklamlar vtr gibi bir yöntemle makaslanır amaç belli :)
-
içine düşmüştür belki kağıt gözden kaçmıştır ne biliyim çift taraflı bantla yapıştırıyolar belki yapışmamış düşmüştür
-
şimdi rast geldim.. çekim hatası. yani kameri arkası diye bi bölüm hazırlamışlar orda verdiler bu video yu... enteresan..
-
Adamlar kurtardı durumu dün akşam kamera hataları diye bir bölüm yapmışlar orada birsürü boş çıkan kutuyu kendileri gösterdi,gösterdi de anlamadım niye gösterdiler?
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar kurtardı durumu dün akşam kamera hataları diye bir bölüm yapmışlar orada birsürü boş çıkan kutuyu kendileri gösterdi,gösterdi de anlamadım niye gösterdiler?
-----------------------------abicim adamlar kendılerını haklamak ıcın gstermıstr
-
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abicim adamlar kendılerını haklamak ıcın gstermıstr
-----------------------------Boş çıkan kutuyla kendilerini nasıl haklıyorlar onu çözemedim daha yerin dibine batmaz mı sence?
-
dün bi ara şe ettiler,
kutu boş değil, yandan sokuyolar bi taraf tutmuyo heralde açınca çat diye kutuya düsüo kağıt, cıkan miktarı yarısmanın boku kacmasın diye görevliler hemen acan yarısmacının üstüne koşuyolar miktarı kimse görmeden ayarı verip sahneyi tekrarlıyolar. mış mış.
-
anlamadığım bu adam tv den görüntü alıyo işi gücü yok hergün tv yimi çekiuo bu adam?