Acun Dünyada İlk 10'A Girecek Site Açıyor (Ya Tutarsa)
-
Acun Onda da Degil De Bir Kanaldan Abuk Sabuk Programlar ile En Cok Para Götüren Adam Olarak Dünyda ilk Siraya Girer 25 Milyon Dolar Alacagı Varmiş Show Tv den Bunu 5-6 Ay Once Duymuştum Aldıkları Kim Bilir Kaç Milyon Dolar Acun Kıcı Kırık Bir Muhabirken Nerelere Geldi.
-
Acunu severim, İyi işler çıkartıyor adam Direk baba parasıylada girmemiş.
Muhabir olarak başlamış işe Amma kıskanç herifler var Amk :F
-
Acun Portal açmayı düşünüyor.Ayrıca Survivor canlı yayınlanacak.Bana kalırsa tutmaz.Tutsa bile Popülerliğini bir süre sonra kesin yitirir.Kalıcı olmaz ilk 1 ay 1 milyon tık alır 2. ay 100 bin alamaz.
-
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahh acun ahhh :)
-
kim izlesin nihat doğanın survivordaki saçmalıklarını. tvde çıkan herşey saçma gereksiz. bu adamın yaptıkları daa bi gereksiz. birde daha gereksiz bi projeyle çıkıyo internette rekor kıracağını sanıyo. kaldıki en pahalı domainde sex.comdu bu tutmuş kaç milyon tl olursa şaşırma diyo :) nah olur
-
bu adam açar, dünyaca ünlülerle röpörtaj yapar, adamları buraya getirir, günlük yaşamlarını çekip koyar sizde ağzınız açık izlersiniz.
Sdece video değil, haber, chat, oyun, bilgi vs.. koyar.Mynet gibi bir portla yapar sanırsam.Beni düşündüren şey ingilizce.
--
Orayı atlamışsınız.İniglice olmadan nasıl dünyada 10'a girecek ? Belki koyar o zaman olabilir.
-
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
kim izlesin nihat doğanın survivordaki saçmalıklarını. tvde çıkan herşey saçma gereksiz. bu adamın yaptıkları daa bi gereksiz. birde daha gereksiz bi projeyle çıkıyo internette rekor kıracağını sanıyo. kaldıki en pahalı domainde sex.comdu bu tutmuş kaç milyon tl olursa şaşırma diyo :) nah olur
-----------------------------Adam AnCELİNA Coliye gel site için senle alakalı bi roportaj yapalım ddese yok demez kadın, 50 Centi İstanbula getirip konser verdirip görüntülerinide sadece sitesinde yayınlasa nasıl olur, yapar mı yapar...
Adam Ben siteyi açıcam ertesi gün Dünyada ilk ona giricem demiyoki, önce Türkiyede Sonra Arap ülkeleri Sonra Avrupa Sonra Amerika
Facebook`un kurulduğunda sadece tek bi üniversiteye hizmet sağladığını düşünürsek imkansız değil ve Acn bu boru değil her yaptığı iş tuttu bu adamın
-
dead_march bunu yazdı:
hiç sevmiyorum lan şu herifi ama bunun yaptığı osalak programların tutması toplumun ne mal olduğunu gösteriyor kimse kusura bakmasın
-----------------------------dünyada ilk 10'a girsin bu herif ben g** ümü halka açarım...