folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Ad" Kavminin Şaşırtan İskeletleri Bulundu

"Ad" Kavminin Şaşırtan İskeletleri Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiAgO
    tiAgO's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:

fake o fake adamlar (bilim adamları) sööledi.biz sizle daşşaq geçtik dedi inanmayın bööle şeylere alla alla

Haşa, KURAN' da bahsi geçen bir mevzuda adı "bilimadamı" bile olsa hiçbir insana inanıp da KURAN'a inanmamazlık etmem. Kaynağı Kuran olan bir konunun doğruluğundan şüphe eden, zaten inancından da şüphe etmeli.

Lakin Resimler bana da pek gerçek gelmedi. çünkü kavim_1 de kafatası adamın yarı gövdesi kadar ve resim hiç GERÇEKÇİ değil. Fakat kavim_2 deki kafatası adamın 3 katı büyüklükte. Resimlere inanmadın yani.

-_tiAgo_ -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeLi_oP
    DeLi_oP's avatar
    Erkek
    Bilim adamları ATAİSTİR. bu yüzden onalrın söyledikleri ile hareket etmeyelim kardeşlerim..onlara kalsa İnsanın MAYMUNDAN türediğini fikri ile yaşıyuorlar halâ :p buna gülünür...eskiden şimdiki genetik bilimleri olmadığı ve teknolojinin olmadığı yılarda adamın birisi çıkmış elindeki imknalrı doğrultusunda bunu savunmuş..adam öleli yılar olmuş halâ aynı düşüncesini sabit fikirliler savunmaktalar.DARVİN teorilerini hazırlarken bu İskeltleri  bulunmuş olsaydı aynı fikirde olmazdı bundan eminim :) düşnsenize..bir insanın boyun bile bir kafa tasının yarı kadar olan bir DEV MAYMUN türü :)) Yokk böle bişi ya..bu düşnceleri yürütenler çevresindekileri görmüyorlar ..Bir tane karıncayı yaratacak insan varmı bu dünyada..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abüler hangi ayettir bu?Söleyinde bi bakalım birde bilimadamlarına dinsiz demek snn cahilliğin olarak yorumluyorum çünki bilimde hiç bir şeye vicdani ve duygusal yaklışamaz.Eğer zaten işin içine bunlar girerse bilim olmaz...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ksecgen3
    ksecgen3's avatar
    Erkek
    doğrudur gençlik bişi diyemem

...bu evrende bi tozsun tarih seni unutsun hadi gel i.ç.e.l.i.m:)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tiAgO
    tiAgO's avatar
    Erkek

Dostum ATAİST değil, Ateist olacak. ATAİST dersen başka kapıya çıkar, iş sarpa sarar.

Ayrıca bilim adamları ateisttir diyerek müslüman bilim adamlarını töhmet altında bırakırsın. Vermiş olduğun örneğin üstünden gidersek doğrusu şudur; genelde inanmayan bilimadamları daha çok tutulup popüler olmaktadır, o da sansasyonel oldukları içindir. Ama bilime olan inancı kadar ilime inancı olan bilim adamları da vardır.

-_tiAgo_ -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    tiAgO bunu yazdı:

inanmayan bilimadamları daha çok tutulmaktadır, o da sansasyonel oldukları içindir.

Doğru söze ne hacet

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeLi_oP
    DeLi_oP's avatar
    Erkek
    hızlı yazımlardan dolayı çıkan tipografi yanlışları ve yazım hatalarından dolayı özür dilerim daha dikatli olma lazım..bunu daha iyi gördüm..onun için şimdiden özür dilerim düzeltiyorum evet ! ATEİST olacaktı.. yazımı incelemeden yollamışım. :) ama bu dert değil anlayan anlarda işin özüne gidilecek olursa bilim adamalrı kastedilmiş burada darvinci olan bir zihniyet hiç bir zaman ilim ile bilimin farkını anlayacak kadar DAHİ değildir..bu yüzden bilgilerin doğru verilmesidir..Yukarda arkadaşımız bir takım resimleri sunmuş varsa elnde buna benzer kanıtları ortaya kosun ve konuşsun yoksa ..! Ebediyen sussun..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafer1041
    zafer1041's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bi bakın derim bende sabah araştırmıştım bunları buldum. Böyle bir Kavim varmış....!
    http://www.kavimlerinhelaki.com/adkavmiubar.html

Paradan 6-0 Atabilirsiniz Ama Tarihten ASLA...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Üslubunuz ve genellemeleriniz çok yanlış... Başlığı kilitliyorum. Üstüne üstlük yanlış yerde tartıştığınızı da hatırlatmam gerekiyor. Gidin Derin Konular'a...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 5307 Toplam Mesaj: 20