Adam Canlı Yayında Kalbini Çıkarıyor
-
arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama adam canlı yayında kalbini çıkarıyor fake gibi duruyor ama izlememeye değer
http://gprime.net/video.php/showingsomeheart -
yokya cok belli fake dir bu adam nie gomleği tamamen cıkarmıo ?
-
evet bide madem geberecen niye çıkarıyon onuda anlamadım büyük ihtimal fake ama yinede iğrenç
-
sunucudan tanıdım bu eylence programı. yine de süper 8)
-
valla geçende verilen bir linkte kadın gözüne çatalı batırıp, bıçakla gözünü çıkartıp yiyodu :D
-
bu kadarmı fake olur yaw :) Özellikle kalbi çektiğinde derinin kabak gibi yapışık olduğu ortaya çıkıyor..
-
adamın derisi şeye benziyor bu levent kırcanın olacak o kadar da başkasının yüzünü yapmak icin kullandıığı plastikimsi maddeye :) fake bu. bu adamın yedi sülalesine kayyım ben :)
-
Konu N0dZX tarafından 28 Haziran 2006 (Çarşamba) tarihinde açıldı.
arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama adam canlı yayında kalbini çıkarıyor fake gibi duruyor ama izlememeye değer
-
Denedim oLmuyor q.a ;)
-
arkadaslar adam levent kırcanın kullandığı makyaj malzemesiyle falan kapamıs göğsünü altınada kuzu kalbi koymus heralde (: a.q orada göğüs kafesi yokmu yaa nasıl oluyoda çıkarıyo.... muhakkak fake :P
Toplam Hit: 5101 Toplam Mesaj: 18