Adam Gibi Anlatan PHP Eğitim Seti ( Arayış )
-
Arkadaşlar , piyasada çok fazla deneyimsiz , bilgisinden tam emin olmayan , sürekli aynı hataları yapıp sonradan kod hatasını aramakla dakikalarca uğraşan ama piyasaya lisanslı php eğitim seti satan firmalar/kişiler var.
Sizden ricam , ben şu php eğitim setinden çalıştım , şu şekilde şu kadar sürede bitirdim , şu kadar saatlik bir setti diye yorumlar yaparak , zevkle ve şevkle izleyip uygulama yapabileceğim , php yi temelden , veritabanı ıslemlerine , fonksiyonların alt konularına değinen , nesne tabanlı php yi gösteren bir set bulmama yardımcı olmanız..
NOT : gorselegitimin pcnette haziranda ücretsiz dagıttıgı PHP seti gibi dandirik olsun istemiyorum
NOT 2: Hakikat'in turkphp eğitim setlerini istemiyorum.
Boş olmayan bir kaç laf edip yorumunu yapacak olan herkese teşekkürler. PHP setleri dışında konu altından yorum yazmayınız.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------NOT : gorselegitimin pcnette haziranda ücretsiz dagıttıgı PHP seti gibi dandirik olsun istemiyorum
-----------------------------hocam bu saydıklarının dışında zaten kalmadıki bişey :) r10.net in php bölümünde parça parça üyelik sistemi onun yanında bi kaç parça daha bişey anlatmış onları diyebilirim bunun dışında yada ing kaynak bakıcan
edit : yada kitapçılardan saglam bilinen bi php kitabı al benim arkadaş öyle ögrenmişti 3 yıl önce şuan firmada calısıyo php üzerine ama her kitap kaliteli değil onu söyleyim netteki e-book lardan sadece echo "merhaba dünya"; yazısını ögrenirsin
-
Edit : Hay çakim konunada.. iyiki yazdın php dişinda bişi yazmayın diye, görmedim sanma ek konu açmaya gerek yok .
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
asp varsa bana lazım :)
-----------------------------PHP setleri dışında konu altından yorum yazmayınız diye belirttim.
-
Scofield bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------NOT : gorselegitimin pcnette haziranda ücretsiz dagıttıgı PHP seti gibi dandirik olsun istemiyorum
-----------------------------hocam bu saydıklarının dışında zaten kalmadıki bişey :) r10.net in php bölümünde parça parça üyelik sistemi onun yanında bi kaç parça daha bişey anlatmış onları diyebilirim bunun dışında yada ing kaynak bakıcan
edit : yada kitapçılardan saglam bilinen bi php kitabı al benim arkadaş öyle ögrenmişti 3 yıl önce şuan firmada calısıyo php üzerine ama her kitap kaliteli değil onu söyleyim netteki e-book lardan sadece echo "merhaba dünya"; yazısını ögrenirsin
-----------------------------bunun dışında bide eger biraz kod bilgin varsa basit Türkçe scriptleri incele derim gerçekten cok faydası oluyor elimden gelen bu kadar daha fazla yardım etmek isterdim sana
-
http://www.hepsibeles.net/php-de-mysql-baglanma-veri-gonderme-cekme-duzenleme-t-4281.html
-
DJ_Alper bunu yazdı:
http://www.hepsibeles.net/php-de-mysql-baglanma-veri-gonderme-cekme-duzenleme-t-4281.html
-----------------------------malesef aradığım şey bu değil.. saol yinede..
@Scofield
eğitim seti lazım hoca.. sağolasın..
ille de turkphpnin seti mi diyorsun?
-
turkekip.com un setini upload ediyorum ben de :D
-
kariyervideo.com gayet hoş..
-
illa eğitim seti (görsel) bulmak zorunda değilsin ki, al bi sağlam PHP kitabı çalış.
en mantıklısı o bence... bilenler isim de önerebilir..
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------illa eğitim seti (görsel) bulmak zorunda değilsin ki, al bi sağlam PHP kitabı çalış.
en mantıklısı o bence... bilenler isim de önerebilir..
-----------------------------kariyervideo.com + bir tane php e-book ile calısmayı düşünüyorum