Adam Gibi Dns Adresi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Delirecem wallaha birine girse ötekine girmiyo. En rahatı telefon interneti anasını satiyim her boka giriyo avea

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/3074382915/Dns_Jumper.zip

dns jumper in iyi dns yi bulup giriyor.bana gore oldukca iyi.acmakta zorlanan siteleri cok kolay açıyor.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hocam hotspot kullanıyorum ben şahsen dns değil yazılım ama open vpn  olarak isdeğim steye girebiliyorum tavsiye ederim ücretsiz girmedeğin siteye gireceğin zmn bağlan dersin işin bittmi bağlantıyı kes dersin.. okulda mesela torrent indirilemiyo bu programla bana serbest oluyo..

Peki bu programda hız kesimi oluyor mu ?

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

expat shield vpn kullanıyorum çok iyi hiç üzmedi beni.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

dnsAdvantage ı denedinizmi hiç? pek adı sanı duyulmamış gibi ama uzun süredir kullanıyorum opendns ve google dns ten daha hızlı gibi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ksedatyalcin
    ksedatyalcin's avatar
    Erkek

TTnet'den ayrılıp turuncu net ile düzenli bir ilişki kurmak istiyorum. :D Fakat TTnet,de çalışır durumda olan hiç bir dns TuruncuNet'te çalışmıyor. Eklenti kurmadan bu konu çözülebilir mi? Sorun PC'den mi yoksa turuncu nette özel bir zimbirti mi var anlamadım. Destek olabilir misiniz?

NOT: Sistem, Konu Açabilmeniz İçin Sizi Yeterli Görmemektedir.

Konu Açabilmek İçin, Söyle bi 5-10 Gün Sitede Takılın, Kural ve İşleyişi Öğrenin..

Gülme krizine girdim. Fevkaledenin fevkinde yaratıcı olmuş (:  Bu sebepten en uygun konu bu gibi geldi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

şu redtube a bi benmi giremiyorum hata filanda vermiyo yazıyorum enterlıyorum bi bok oldugu yok öyle bekliyo

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 5759 Toplam Mesaj: 18