Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
Adam Gibi Hosting Şirketi?
Adam Gibi Hosting Şirketi?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------eyw hocam.
http://www.natro.com/webHosting/
kurumsal iyi gibi duruyor.2 site , 1 tanesi benim,diğeri proje olur.
godaddy'den başkası için aldığım domain var.Bir iki kişi niye ordan aldın falan dedi.Almicam artık.
isimtescil de iyi diyorsanız alayım.
--
Çünkü para için satma şu bu olayları olmasın.Script satılır, birşey olur.Adam gibi firma olsun istiyorum.
-----------------------------isimtescil.com'u bir araştırabilirsin; çok iyi işler yapmadıklarını yazanlar var.
Hem domain hem de isim tescil için ihs.com.tr'yi önerebilirim.
Yazdığım kodları kimse almasın diyorsan bunun hiç bir yer için garantisi olduğunu sanmam; neticede bireyler çalıştıkları şirket adına bunlara ulaşabiliyor olacak.
R10(nokta).net çakal kaynar; ama şikayet kısmını fikir sahibi olmak için kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
-
prayla satanlar var kodları.tabi ki ulaşanlar olacak fakat parayla satması başka...
http://www.tahribat.com/Forum-2-Sene-Sonunda-Tarcanbot-Ayrox-Blog-Hacklenme-Nedeni-151221/
ihs'den allah korusun.herifler yüzünden kaç ay uğraştım.Sorun sizde diyorum bizde problem yok diyorlar.
-
hacı godaddy nin 4gh web hosting mevsusu çok sağlam. bi dene bence. 11-12k hiti çok rahat kaldırıyor 1 hesabım ile.
aylıkda 5-6$ bişey çok değil yani. tr de aynı kaliteyi bu fiyata bulmak imkansız. 150 gb alan sınırsız bw veriyorlar :)
öneririm yani ben 3-4 aydır kullanıyrum hitim 3k yı geçmezken 50 liralık vps kullanıyordum. şimdi hem hitim arttı hem hızım :)
-
tabiki natro. cezmikaloriferi biliyorsunuzdur. servera geçirmeden önce orada host ediyorduk anlık 200 online civarı problem yoktu.
-
Brown bunu yazdı:
-----------------------------tabiki natro. cezmikaloriferi biliyorsunuzdur. servera geçirmeden önce orada host ediyorduk anlık 200 online civarı problem yoktu.
-----------------------------ana cezmi reis senin siten mi :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Brown bunu yazdı:
-----------------------------tabiki natro. cezmikaloriferi biliyorsunuzdur. servera geçirmeden önce orada host ediyorduk anlık 200 online civarı problem yoktu.
-----------------------------ana cezmi reis senin siten mi :D
-----------------------------yok hocam teknik işlerine bakıyorum :)
-
Çok yakın arkadaşım 7 yıldır bu işi yapıyor. Sorun yaşarsan (hiç sanmıyorum ama) yardımcı olurum.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hacı godaddy nin 4gh web hosting mevsusu çok sağlam. bi dene bence. 11-12k hiti çok rahat kaldırıyor 1 hesabım ile.
aylıkda 5-6$ bişey çok değil yani. tr de aynı kaliteyi bu fiyata bulmak imkansız. 150 gb alan sınırsız bw veriyorlar :)
öneririm yani ben 3-4 aydır kullanıyrum hitim 3k yı geçmezken 50 liralık vps kullanıyordum. şimdi hem hitim arttı hem hızım :)
-----------------------------abi godaddy'ninde hostingini bir kaç eleman sağlam değil dmeişti.Sağlam programcılar.Daha doğrusu avrupa-amerika kısmı falan var ya ;
almanyadaydı yanlış hatırlamıyorsma, almanya sever olursa pek sıkıntılı değilde amerikada sorun varmış galba.Kasma şu bu.
-
@ brown : eyw hocam natro olacak galba.
-
abi zamaninda isimtescilin markum ve natronun cok sikayet aldigini gordum serverlari bypass falan yedi vs ... heleki isimtescil yuzunden kendi sitemiz bile gitti :) yani belliki guvenlik istiyorsun bundan dolayi yabanci firmalari tercih edebilirsin
-
sadecehosting ne ya sahıkfsdf
oldu olucak ucuzhostubrada.tc.cx diyin
ihs.com.tr
dhs.com.tr çok tuzludur bunlar ama ticaridir