Adam Oldun Prim Öde..!
-
Ben bu hükümetin anasını avradını s..........mmm
Bide evini kiraya vernlerde hapı yutuyor.Ulan sanane dal..ya...k ben yıllardır dişimden tırnağımdan artırmışım bi ev almışım veya yaptırmışım.,bırak onuda kiraya vereyimde rahat ediim bee adamların onda bile gözü var şerefsiz hükümetini s...m AKP si.Türkiyenin a...na koydu garibanın azına zıçtı.
-
Haberleri yanlış yerden okuyorsunuz, doğrusu(!) burada. Fakat haberi anlamak için beyninizi çıkartınız.
http://www.trt.net.tr/trtavaz/imf-ye-cep-harcligi-verecek-durumdayiz--haber-detay,tr,57045.aspx
anonim6918524 tarafından 25/Eyl/12 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Benden vergi ya da bu şekilde aldıkları 1 kuruş için bile haram zıkkım olsun. Gidip oraya buraya yardım yapacaklarına ilk önce kendi ülkemizdeki açları doyursunlar.
Bunların öbür tarafta yatacak yeri yok ama inşallah burada çekerler cezalarını da gözlerimle görürüm, ibret-i alem olurlar.
torpedo_XL tarafından 25/Eyl/12 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
1108 - Kendisi veya üzerinden sağlık yardımı aldığı yakınından borçlu gözükmektedir.Provizyon verilememiştir.
bu yazıyor ama ne kadar borcumm olduğu yazmıyor.şu andada aktif sigortalıyım şimdi hastaneye gitsem para mı isteyecekler benden
-
siktir edin beyler ödemeyin nasıl olsa hükümet değişecek
2015 te yeni hükümet bir ayar çeker sgk ya... -
c0der bunu yazdı
siktir edin beyler ödemeyin nasıl olsa hükümet değişecek
2015 te yeni hükümet bir ayar çeker sgk ya...altın yumurtlayan kaz kesilir mi? :)
-
-
By-alper bunu yazdı
Ben bu hükümetin anasını avradını s..........mmm
Bide evini kiraya vernlerde hapı yutuyor.Ulan sanane dal..ya...k ben yıllardır dişimden tırnağımdan artırmışım bi ev almışım veya yaptırmışım.,bırak onuda kiraya vereyimde rahat ediim bee adamların onda bile gözü var şerefsiz hükümetini s...m AKP si.Türkiyenin a...na koydu garibanın azına zıçtı.
çok komik :)))
bu hükümet yaklaşık 10 senedir işbaşında , muhtemelen sen bu hükümet zamanında da dişinden tırnağından artırıp ev almışsın .
Küfür ettiğin hükümet zamanında dişinden tırnağından artırıp ev alabiliyorsan bence sen hiç şikayet etme...
Ev alamayanlar , geçim derdi olanlar şikayet etsinler.
Siğorta meselesine gelince , okuyanlar için siğorta mecburi değil , okulu bitirip aylak aylak dolaşanlar ( sakın iş yok demeyin , daha önce bu konu tartışılmıştı , çalışmak isteyene her zaman iş vardır ) veya siğortasız çalışanlar için problem.
Siz farkında değilsiniz ama siğortasız çalışanlar da bi şekilde ( ailesinden birinin siğortasıyla , yeşil kartla .. ) bedava tadavi olup ilaç alabiliyordu.Onun yükünüde siğorta primi ödeyenler , vergi verenler çekiyordu.Şimdi okumuyanlar , veya siğortasız çalışanlar mecburen prim ödeyecekler , o zaman iş bulmak için veya kaçak çalışmamak için uğraşacaklar , çaılıştıkları yerde siğorta yaptırtmaya çalışacaklar .Tabi devlet bu arada ssk denetimlerini de artırmak zorundaki siğortasız işçi çalıştıranlar işçilerini siğorta yaptırsınlar.
sgk , yeni uygulamaya da geçiyor , faalyet kodlarını güncelliyor , sonraki adım çalışanların niteliğine göre asgari maaş belirleyip , ona göre siğorta primlerinin yatırılmasını sağlamak.Bu işverenleri zorlayacak , işçileirn daha yüksek primden siğortalı olmalarını ve dolayısyla emekli olduklarında daha fazla emekli maaşı almalarını sağlayacak.Devlet de daha fazla siğorta primi almış olacak.Sgk açıkları da vatandaşa yüklenmeyecek
-
her gün verdiğim gitme kararıyla kendimle bir daha iftahar ediyorum amk. vallahi bak..
-
SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA SONUCU T.C Kimlik No xxxxxxxxx Adı YASİN Soyadı Ç**** Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi xxxxxxxx Yakınlık Türü Kendisi Tescil Kapsamı 4/a Zorunlu Sigortalılar Yararlandığı TC Kimlik No 46246797410 GSS Kapsamı 60/a-1 kapsamında sigortalılar Sicil No 3407201022517 Provizyon Tarihi 25.09.2012 Sigortalı Türü Çalışan Katılım Payı Muafiyet Hayır Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir. bize herşey müstehak :D