Adam Öldürmenin Cezası
-
Bana bu adam öldürcek arkadaş senmişşin gibi geldi sen değilsen bile y.rak öldürür o kadar kolaymı la
-
koğuşun hanımı olur özetle ya..aa yedi
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Sanalda sorun ne olabilir ki? knight onlineda itemini falanmı hacklemiş eleman?
-----------------------------hehehee harbiden =D
Arkadaşım knight oynuyodu çok uzun sürede yaptığı zırhı çocuğun biri deniye bilirmiyim abi dedi.. isterkende kendi annesine ailesini saymadığını bırakmadı. bizim arkadaşta inanıp verdi. velet offline =D Si-erim dedi etraf pi. dolmuş braktı knight'ı.
-
Allahıma şükür beyin vermiş kullanayım diye.
-
konuyu yazan arkadaşa ayar oldum..arkadaşım birini öldürdü...hocam sn konu açma bir daha lütfen..açıyorsun madem bi ayrıntı ver..bişi anlat olayı anlat..böyle konu mu açılır.admin olsam silmiştim..
-
inanmam :D doğru mu söylüyosun ?
şeyy desinnnn benimle tartıştı bıçak çekti bende kendimi savunmak için tuttum elini :D Üstüne düştü öldü :/ -
SeyhSamil bunu yazdı:
sa. arkadasım 18 yasında 17 yasında birini öldürdü sizce kac yıl yatar
-----------------------------acaba olay tokat ta mı oldu. üniversiteli biri bıçakla serdi birini yere.eğer oysa çok yer hacım
-
Ulutoyun bunu yazdı:
kışkırt,üstüne saldırsın azcık hırpalat kendini sonra sapla ölsün.nefsi müdafaa
-----------------------------Nefsi müdafanın sınırları var. Yatak odası dışı nefsi müdafaa olmaz :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
inanmam :D doğru mu söylüyosun ?
şeyy desinnnn benimle tartıştı bıçak çekti bende kendimi savunmak için tuttum elini :D Üstüne düştü öldü :/
haha cezasını iki katına çıkarırlar amk :D -
vay amk bi de ADAM öldürme yazmış konuya. Çocuk lan daha. 17 yaşında diyorsun.
var bu işte bi ibnelik ama...
kesin kendisi küfürleşti biriyle, celallendi bıçaklasam mı falan dedi, snra siniri geçti, konuyu da unuttu gitti..