Adamın Modemine Girdim Salak Mı Bu Adam
-
-
olm yazık değil mi ! adam belki bilmiyor bu işleri ne yapsın. Salak mı oldu şimdi. Bilmiyor belki. Hem belki geçimi kısıtlı birisidir. gerçi bişe yapılmaz herhalde burdan ama. niye böyle yaptın. adama ulaş şimdi nasıl yapacaksan. söyle ona durumu
günah günah
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------olm yazık değil mi ! adam belki bilmiyor bu işleri ne yapsın. Salak mı oldu şimdi. Bilmiyor belki. Hem belki geçimi kısıtlı birisidir. gerçi bişe yapılmaz herhalde burdan ama. niye böyle yaptın. adama ulaş şimdi nasıl yapacaksan. söyle ona durumu
günah günah
-----------------------------
+1 demekten başka bişi kalmamış ajan herşeyi sölemiş :) -
yok zaten bisi yapmadım da gerçekten çok bilinçsiz kullanıcılar var ya. ne bilim bir bakim eski yontemlere bu çıktı her neyse.
-
Yau ben 1 haftada yüzlerce modeme girdim,tutupta birinin şifresini deiştirmedim yada birinden ss alıp koymadım :) şimdi istiyosan senin için 100 tane modeme giriyim,herbirinden ss alıyım,rarlayıp atıyım buraya şifre kullanıcı adıyla birlikte,hatta yanlarına adsl accountlarınıda yazıyım :) netteki en kalabalık 2-3 forumda uyarılar yapmıştım ama takan yok,bi aralığı taratsam en az 20-30 modeme girerim :D yani çoğu kişi bilmediği için bu konuları şifresini deiştirmiyor :) hatta şifreden haberleri bile yok maalesef :(
-
burası tahribat beyler.yufka yürekli arkadaşları aşk sitelerinde görmek isteriz.buldukmu affetmeyiz :)
-
airtries modemlerde default şifre ayarında şifre yoktur. yani boştur. üstelik airtries modem kullanan kullanıcı sayısıda epey fazla çünkü telekomun açtığı ücretsiz modem ihalelerinin büyük bölümü onlar aldı. senin yaptığınında pek teknik bir değeri yok ki bu modem panelinden adama verebileceğin tek zarar şifresini değiştirip bir süre netten düşmesini sağlamak olacaktır. bilgisi olmadığı için de bir bilgisayarcı çağıracak ve 20 ytl servis ücreti zarara girecektir :) bir kaç alternatif daha varda boşver bende kalsın
-
ula ne adamsız ya iyiki bi sey verdik aa
-
yok güzel abicim sadece bilgin olsun amacı ile. mazur gör yani 10 kullanıcıdan 8i böyle. ki sıradan kullanıcı için de bir risk faktörü değil bu.
-
gebak kardeşim böle salak filan olmamış yani öle denmez...adamdan daha ii bilgisayardan anlayabilirsin ama bu ona salak diyebileciğin hakkını vermez ....ayrıca onun bilip de senin bilmediğin birçok şey de olabiliri unutma ....lütfen böle konuşmalara yer vermeyelim forumda.....
-
kokainman bunu yazdı:
burası tahribat beyler.yufka yürekli arkadaşları aşk sitelerinde görmek isteriz.buldukmu affetmeyiz :)
Tarikat sker affetmez kadın erkek farkemetez. Sözünün açıklaması bu olsa gerek xD