Adamın Takla Atan Kupona Bakın
-
Bu Arada Kupon Benim Değil Az Önce Karşılaştım Nette

-
Offf adam resmen yıkılmıştır yaa
-
abicim yakarım o iddaa bayisini vay be işe bak sen
-
adamın sinirden küfürdeki yazım hatalarına baksana. ben yıllar önce dünya kupasında 2 tl ye 8 milyar kaçırmıştım krizden saçmarım dökülecekdi:D bu adamı görünce bir nebze olsun moralim yerine geldi şimdi :D
-
şu an adama acıyorum.
-
http://www.youtube.com/watch?v=9eTIE4BmXg8&feature=related
-
idda dan hiç anlamam ama twente maçında 1 gol daha atılsaydı 127 bin lira mı alıcaktı :/ 2 tl = 127 000 tl ne demk la :D iddaya başlıorum ama önce maç izlemeye de başlamam gerek dimi
-
eee iddaa bu sulandırır sulandırır geri çeker:D
-
rockes bunu yazdı:
-----------------------------
idda dan hiç anlamam ama twente maçında 1 gol daha atılsaydı 127 bin lira mı alıcaktı :/ 2 tl = 127 000 tl ne demk la :D iddaya başlıorum ama önce maç izlemeye de başlamam gerek dimi
-----------------------------Borsa gibi takımları ve istatistiklerini takip edebilirsen maçları izlemene gerek yok her şekilde vurursun parayı.
Yeni başlayacaklar bence direk düşük liglerden başlasınlar şike filan çok oluyor alt liglerde parayı oralardan vurabilirsiniz.
-
idda dan ve futboldan hiç anlamam arkadaşlar ufak ufak kâr yapacak kuponlar yapayım diyorum 200 lirayı kaça katlıyabiliriz bu şekilde :D
-
iddA da şahsen kendi fikrim. yenecek takımı değil şike olan maçları oranlara bakaran yakalayın derim. ah o oranlar varya adamı takla attırır takla