Adamlardaki Onur A Bakın
-
Güney Kore'nin eski devlet başkanı Roh Moo Hyun, dağ tırmanışı sırasında intihar etti. Roh, hakkında yolsuzluk soruşturması yürütülüyordu.23 Mayıs 2009 
Eski devlet başkanı'na yakın kaynaklar, Roh'un dağ tırmanışı sırasında bir dereye atladığını ve geride bir intihar notu bıraktığını duyurdu.
Roh, notta pek çok insana acı çektirdiği için özür diliyor.
2003-2008 yılları arasında görev yapan Roh hakkında, başkanlığı sırasında bir işadamından 6 milyon dolar rüşvet aldığı iddiasıyla soruşturma yürütülüyordu.
Cumhurbaşkanı Lee Myung-Bak, eski başkanın ölümü karşısında büyük bir şok yaşadığını ve bu durumun ulusal bir trajedi olduğunu dile getirdi.
2005 yılında Türkiye'yi de ziyaret eden eski başkan Roh Moo Hyun, görevini 2008 yılı şubat ayında President Lee Myung-Bak'a devretmişti. ( alıntı hürriyet )
Bizdekiler kaşarlanmış, düzen kıravatlı hırsızlık üzerine kurulmuş ,herkes pişkin. Eskiden en onurlu millet biz değilmiydik? Ne oldu bizede elin gavuru dediğimiz adamlar bile bir dönem halkıma eziyet ettim diye intihar ediyor?
Bizimkiler ise 30 yıl milleti sömürüp hala rahatca gülümseleyebiliyorlar. Sayın demirel . vb...leri
-
Vallahi kardeşim en sondaki yorumuna aynen katılıyorum. Bizimkileri milleti soyar soğana çevirir onuruyla gururuyla oynar ama ne kerametse bir türlü kimsenin sesi soluğu çıkmaz.
Türk milleti olarak ne kadar asimile olmadık desekte teknoloji ve gelişim ile birlikte asimile oluyoruz ancak bu olması gerektiğinden kat kat daha hızlı ne yazık ki :(
Eskiden önemli olan şeyler artık bir çok kişiye önemsiz geliyor ne yazık ki
-
Dediğin bizim ülkede gerçekleşecek olsa etrafta adam kalmaz...
-
onurla bi ilgisinin olduğunu sanmıyorum kanatimce tamamen göt korkusu. Malum güney korenin yasaları türkiye ye göre çok daha sert.
-
Öyle abi, adamlarda şeref var haysiyet ama o millette şerefliyi ve haysiyetliyi seçmeyi biliyor! Sanırım bir japon bakan da geçenlerde harakiri yapmıştı.
-
Darısı başımıza
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Darısı başımıza
-----------------------------lan amk bu herif durun daha sizi ne sikicem der gibi bakıyor
-
onur değil tamemen vicdan + göt korkusu onur u olsa (yaptıysa) yolsuzluk yapmaz soruşturmadanda intihar gene onu değil olsa olsa aptallıktır milleti uğruna ölmek fedarkarlıksa yaşamak daha büyük fedakarlıktır
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
onur değil tamemen vicdan + göt korkusu onur u olsa (yaptıysa) yolsuzluk yapmaz soruşturmadanda intihar gene onu değil olsa olsa aptallıktır milleti uğruna ölmek fedarkarlıksa yaşamak daha büyük fedakarlıktır
-----------------------------bence arkasındaki popomsu şeyin korkusundan atlamıştır. sonucunda ömür boyu hağpis o kadar kişiinin hakkı var ben olsam bende intihsar ederdim yoksa hayat boyu hapisde çirimektense. bla bla
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Darısı başımıza
-----------------------------lan amk bu herif durun daha sizi ne sikicem der gibi bakıyor
-----------------------------ya herkes bu adama sövuyor ama bu adam 5. döneminde yine secildi bu adam tam 20 yıldır belediye baskanı yinede
seciliyorsa demek bu adamda iş war gercekten 5. dönem secilmek herkesin harcı deil
-
kesin öldürmişlerdir onu dağda(türküz ya hemen komplo teorisi üretelim)