Adana 4.0 , Kütahya 3.7 Depremler Serisi Devam Ediyor
-
Adana :
Elazığ'ı sarsan 6 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 13.16 da merkezüssü Adana Aladağ olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Elazığ'da meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Adana'da merkezüssü Aladağ olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre deprem herhangi bir hasara yol açmadı.
Bu arada Elazığ'da 57 kişinin ölümüne neden olan depremden sonra artçı sarsıntılar devam ediyor. Bölgede en büyüğü 5.5 olmaz üzere 50'den fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Son olarak saat 13.12 de merkezüssü Elazığ'ın Palu ilçesi Gökdere mevkii olan 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Kütahya :
Kütahya'da gece saatlerinde merkez üssü kent merkezi olan Righter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının olmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
-
geçen sene bu zmaanlar askerlki yaptığım yerde 4.0 lık deprem olmuş.şimdi napıyolardır acaba
-
Adana merkezde hissedilmedi.En azindan biz hissetmedik..
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
istanbula doğru yola çıkmış olabilir.çok dikkatli olmak lazım...
-
myblackworldweb bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
----------------------------- -
ats30 bunu yazdı:
ya ağzından hayırlı cümle çıksın bak ben tek yaşıorum 99 depremini yaşadım üstüne bide bunu benim aklım almaz dün zate içimde garip bi korku wardısabah6:30 da yattım demek buymuş :S -
Dikkatimi çeken nokta, tr deprem fay haritasına göre;
1. ve 2. derece fay hatları arasında kalan bölgeler;

-
irwa bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
ya ağzından hayırlı cümle çıksın bak ben tek yaşıorum 99 depremini yaşadım üstüne bide bunu benim aklım almaz dün zate içimde garip bi korku wardısabah6:30 da yattım demek buymuş :S
-----------------------------tedbir amaçlı söyledim.evlere kuş köpek vs hayvan almayı ihmal etmeyin önceden seziyor bu hayvanlar.
depremden korkmayalım.bizi öldüren depremler değil kendi yaptığımız dandik binalar.
Aslında bu deprem bile bir uyarı niteliğinde.İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde önlemlerin artırılması gerektiğini hatırlatıyor.
-
ya aslında fay geçmiş geçmemiş değil mesele türkiye 3. we 4. jeolojik zamanlarda oluştu bu sebeple hala yeni sayılır we oturması açısından bunlar olucak hatta sürekli oluo ama çok küçük hissedilmio 99da büyükçe oturdu tabi bi çok felakettede bulunmuş oldu deprem olucak olmıcak değil tek dileğim küçük sallantılarla oturması bölece bi daha kimse bizim yaşadığmızı yaşamaz bu sizin söylediğinin büyklüklerden daha büyüktü deprem sonrası artçılarımız ,(
-
İstanbula doğru geliyor a.q. :S
Sabahtan beri yarım saate bir bizim köpeğe bakıyorum herif ölü gibi uyuyor şuan tehlike yoq :D.