folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Adana 4.0 , Kütahya 3.7 Depremler Serisi Devam Ediyor

Adana 4.0 , Kütahya 3.7 Depremler Serisi Devam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adana :

Elazığ'ı sarsan 6 büyüklüğündeki depremin ardından, saat 13.16 da merkezüssü Adana Aladağ olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ'da meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Adana'da merkezüssü Aladağ olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre deprem herhangi bir hasara yol açmadı.

Bu arada Elazığ'da 57 kişinin ölümüne neden olan depremden sonra artçı sarsıntılar devam ediyor. Bölgede en büyüğü 5.5 olmaz üzere 50'den fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Son olarak saat 13.12 de merkezüssü Elazığ'ın Palu ilçesi Gökdere mevkii olan 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kütahya :

Kütahya'da gece saatlerinde merkez üssü kent merkezi olan Righter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının olmadığı deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

geçen sene bu zmaanlar askerlki yaptığım yerde 4.0 lık deprem olmuş.şimdi napıyolardır acaba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Adana merkezde hissedilmedi.En azindan biz hissetmedik..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

istanbula doğru yola çıkmış olabilir.çok dikkatli olmak lazım...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ats30 bunu yazdı:

ya ağzından hayırlı cümle çıksın bak ben tek yaşıorum 99 depremini yaşadım üstüne bide bunu benim aklım almaz dün zate içimde garip bi korku wardısabah6:30 da yattım demek buymuş :S

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Dikkatimi çeken nokta, tr deprem fay haritasına göre;

1. ve  2. derece fay hatları arasında kalan bölgeler;

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

ya ağzından hayırlı cümle çıksın bak ben tek yaşıorum 99 depremini yaşadım üstüne bide bunu benim aklım almaz dün zate içimde garip bi korku wardısabah6:30 da yattım demek buymuş :S

tedbir amaçlı söyledim.evlere kuş köpek vs hayvan almayı ihmal etmeyin önceden seziyor bu hayvanlar.

depremden korkmayalım.bizi öldüren depremler değil kendi yaptığımız dandik binalar.

Aslında bu deprem bile bir uyarı niteliğinde.İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde önlemlerin artırılması gerektiğini hatırlatıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ya aslında fay geçmiş geçmemiş değil mesele türkiye 3. we 4. jeolojik zamanlarda oluştu bu sebeple hala yeni sayılır we oturması açısından bunlar olucak hatta sürekli oluo ama çok küçük hissedilmio 99da büyükçe oturdu tabi bi çok felakettede bulunmuş oldu deprem olucak olmıcak değil tek dileğim küçük sallantılarla oturması bölece bi daha kimse bizim yaşadığmızı yaşamaz bu sizin söylediğinin büyklüklerden daha büyüktü deprem sonrası artçılarımız ,(

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İstanbula doğru geliyor a.q. :S

Sabahtan beri yarım saate bir bizim köpeğe bakıyorum herif ölü gibi uyuyor şuan tehlike yoq :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 13