Adanalı Arkadaşlar Bakabilir Mi ?
-
-
compu gelir gerekli bilgiyi verir birazdan o adanalı.
-
adananın merkezi zaten seyhan...
yani tüm çarşı filan seyhan ın içerisinde.
konaklamak için bütçene uygun yerler bulacağın kesin fakat okuluna yakın bir yer bulursan senin için iyi olur ben biraz araştırayım şu okulları .
-
Cumartesi seyhan lisesinde pazarda imam hatip de gireceğim sınava araçla gieceğim adanaya arkadaşlar,
-
eğer tanıdığın kimse yoksa sana gün boyu yardımcı olabilirim...
-
Haci , cuma aksam , pazar aksama kadar antepte olacagim.Kopek isi var benimde hafta sonu :) Adana da olabilsem yardimci olurdum.Ama Cukurova lisesi ve Imam Hatip arasinda 5dk lik yol var.Zaten adanada ulasim konusunda sikinti yasamazsin , kimse sorsan elinden geldigince yardimci olur.Yerlesim oyle cok yayilmamistir merkezidir...Konaklama icinde DSI nin misafirhanesinden yer ayirttir hoca , ucuz olur , gol manzarali kalirsin.
-
hacı nerden geliyorsun?
-
ne taraftan geldiğine göre değişir hacı..
ama çok fazla sıkıntı yaşamazsn merak etme zaten müsait olan arkadaşlarda yardımcı olacaktır..
myblackworldweb yeniymişsin tanışalım sennle :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb yeniymişsin tanışalım sennle :W
-----------------------------olur hacı tanışalım . Profilde kimsin filan demişsin :)
-
Duygulandım hoşuma gitti arkadaşlar yardımcı olurum filan demeniz teşekkür ederim gaziantep ten geleceğim kendi arabamla anlattıklarınıza göre çok karmaşık bir memleket değil miş :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Duygulandım hoşuma gitti arkadaşlar yardımcı olurum filan demeniz teşekkür ederim gaziantep ten geleceğim kendi arabamla anlattıklarınıza göre çok karmaşık bir memleket değil miş :)
-----------------------------
yok hacım ya karmaşık falan değil :D çakmak caddesine dalma yeter :D kırolar falan hiç hoş değil :W ama elimizden geldiğince yardımcı oluruz :W