folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanalı İzleyenler Bi Soru!

Adanalı İzleyenler Bi Soru!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    yo bulur gitsin lisee kimya lab.. ından patlatsın ben ole yaptım ama deitil edetr vardı o bayıltmıyo galba yada zor bayıltıyo kloroformda olur

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    geçen sene biyoloji laboratuvarında kokladım eter hiç bi bok olmadı tabii az kokladım ama bi arkadaş uzun uzun kokladı ona da bi bok olmadı. çook çok uzun mu koklamak lazım acaba eteri:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------
    geçen sene biyoloji laboratuvarında kokladım eter hiç bi bok olmadı tabii az kokladım ama bi arkadaş uzun uzun kokladı ona da bi bok olmadı. çook çok uzun mu koklamak lazım acaba eteri:)

Bende eter şişesini bioloji sınıfında deneyi anlatırkene kırmıştım hiçbskim olmadı farklı bir tür mü acaba...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Lanet olsun barlardan sonra labaratuvarlarda da su karıştırma işine başlamışlar.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nespace bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

Lanet olsun barlardan sonra labaratuvarlarda da su karıştırma işine başlamışlar.. 

asdasd 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Bildiin tüp gazı hocam o. Odanın bi köşesini delip oraya tpün hortumunu dayıosun. Veriveriosun gazı. Adam pert.. :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

strike bunu yazdı:
    Bildiin tüp gazı hocam o. Odanın bi köşesini delip oraya tpün hortumunu dayıosun. Veriveriosun gazı. Adam pert.. :)

gülüm adamı bayıltacam dedi arkadasım ! öldürecem demedi =)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    adam orda bayılmıyor ölüyor bayıltım derken birini öldürcen kazayla bu arada karbon monoksit (no) şu doğalgaz kaçaklarında olan

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

eter yazınca bi kimya sitesi çıkması gerekmıormu bu site nasıl bi site 3 yıldır çözemedim..  :D  google ın  yeğenimisin ne sin be tahribat.

matematik24.com
Toplam Hit: 3424 Toplam Mesaj: 30