Adanalı İzleyenler Bi Soru!
-
yo bulur gitsin lisee kimya lab.. ından patlatsın ben ole yaptım ama deitil edetr vardı o bayıltmıyo galba yada zor bayıltıyo kloroformda olur
-
geçen sene biyoloji laboratuvarında kokladım eter hiç bi bok olmadı tabii az kokladım ama bi arkadaş uzun uzun kokladı ona da bi bok olmadı. çook çok uzun mu koklamak lazım acaba eteri:)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
geçen sene biyoloji laboratuvarında kokladım eter hiç bi bok olmadı tabii az kokladım ama bi arkadaş uzun uzun kokladı ona da bi bok olmadı. çook çok uzun mu koklamak lazım acaba eteri:)
-----------------------------Bende eter şişesini bioloji sınıfında deneyi anlatırkene kırmıştım hiçbskim olmadı farklı bir tür mü acaba...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Lanet olsun barlardan sonra labaratuvarlarda da su karıştırma işine başlamışlar..
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Lanet olsun barlardan sonra labaratuvarlarda da su karıştırma işine başlamışlar..
-----------------------------asdasd
-
Bildiin tüp gazı hocam o. Odanın bi köşesini delip oraya tpün hortumunu dayıosun. Veriveriosun gazı. Adam pert.. :)
-
strike bunu yazdı:
Bildiin tüp gazı hocam o. Odanın bi köşesini delip oraya tpün hortumunu dayıosun. Veriveriosun gazı. Adam pert.. :)
-----------------------------gülüm adamı bayıltacam dedi arkadasım ! öldürecem demedi =)
-
adam orda bayılmıyor ölüyor bayıltım derken birini öldürcen kazayla bu arada karbon monoksit (no) şu doğalgaz kaçaklarında olan
-
eter yazınca bi kimya sitesi çıkması gerekmıormu bu site nasıl bi site 3 yıldır çözemedim.. :D google ın yeğenimisin ne sin be tahribat.