folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Adanalı Ya Da Adana'da Oturan Arkadaşlar Baksın Lütfen

Adanalı Ya Da Adana'da Oturan Arkadaşlar Baksın Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Ayahusha yapacak beyler vermeyin. Bu arada satan varsa bana da pm atsınlar

google görsellerde ayahusha yazınca garip garip şeyler çıkıyor. Neyin nesi oluyor bu?

Ayahuska demek istedi heralde. Bir tür zehirmiş.

Uyuşturucu hocam

Demekki o resimler nirvanaya ulaşınca ortaya çıkıyor. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    ETRoot bunu yazdı

Ayahusha yapacak beyler vermeyin. Bu arada satan varsa bana da pm atsınlar

İşi gücü bırakıp araştırdım fena ilgi çekici birşey bir tane şaman bulmak lazım 

http://www.youtube.com/watch?v=3lnJ0uvbSK8

hadi sevişelim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhost
    byhost's avatar
    Erkek
    Arkadaslar bizim meshur seker kamisini ne hale getirdiniz :) asagida yazilanlar la alakasi yok ..

ayahuska asması* olarak da bilinir. ekvator kuşağında bulunan peru amazonları'ndeki conibo kızılderilileritarafından yüzyıllardır bilinen, farklı bölgelerdeki şamanist kabilelerce de kullanılan kutsal bir iksirdir.

aynı zamanda bir zehir olduğundan (ki küçük ölüm, karanlık kapı, yutan gibi türkçe karşılıkları olan isimlere sahiptir aynı zamanda) kalıcı deliliklere, çok çok uzun süren komalara yada hızlı ama acılı ölümlere neden olabilir. iksir conibo şamanları'nın vermesi gereken bir sınav olduğu gibi, şamanik potansiyeli bulunmayanlar için ise hayatını riske atmaktan öte bir şey değildir.

içildiği zaman katti bir sessizlik sağlanmalıdır çünkü bir su damlası bile an itibariyle pamuk ipliğine bağlı olacak akli dengeyi tamamen yok edebilir. kısa bir süre içerisinde etki gösteren iksir önce görüntülerin donuklaşmasını, ardından beden dışı ilk yolculuğun başlamasını sağlar ve bu süre içerisinde kişi tam bir koma durumuna girer. zihin parçalara bölünür ve dış dünya zihnin bir bölümü tarafından algılanırken, bedene dair tüm algılar uyuşur.. akıl ise çoktan zamanın ve gerçekliğin sınırlarını yok sayan korkutucu yolculuğa çıkmıştır. pek çoklarının denerken bedene bir daha geri dönmeyi başaramadığı bu deneyim tecrübeli ve güçlü bir şaman tarafından koordine edilmeli, gerektiği noktada verilecek farklı iksirler ile komadaki beden geri çekilmelidir.

ayahuasca asması'nın ve cawa bitkisinin yapraklarının saatler süren kaynatma işlemi sonrasında oluşturduğu son derece koyu (ancak bir kazan dolusu karışım kaynatılırsa bir bardak ruh asması elde edilebilir), acı, ağız burkan ve tek bir yudumu dahi baş döndüren bir iksirdir.

daha önce bu doğa üstü tecrübeyi deneyip başarı ile sona erdirmiş bir kişinin rehberliği olmaksızın asla ama asla denenmemesi gereken iksir, geleneklere uygun bir ritüel ile içilmelidir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hocalar siteden atilmayin diye tarif vermiyorum ama aktarda satilan 3 liralik seylerden yapiliyor. Ben de bir yorukden ogrendim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    ETRoot bunu yazdı

Hocalar siteden atilmayin diye tarif vermiyorum ama aktarda satilan 3 liralik seylerden yapiliyor. Ben de bir yorukden ogrendim

hocam sen ayahuasca falan değil de garanti bir şey içmişsin. dimetiltriptamin extractionını laboratuarda öğrendik de biz, şeker kamışı, aktar falan.. hoş :D nolur anlat.

edit:muskat falan dersen terlikle kovalarım.

izzmarit tarafından 06/Oca/14 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Hocam ayahuasca ile şeker kamışını nasıl bağdaştırdın anlamıyorum. Ha iğrenç tadını şeker kamışı ile bloke ediyorsun diyorsan tamam :D

Senin yaptığın çakma halüsünjendir büyük ihtimalle, adaçayıyla mı yapıyorsun yoksa :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Dmt=şeker kamışı , Kargı kamışı

Seratonin inhibitörü= Uzerlik tohumu

Bunların ikisi birleşince güzel bir etki ortaya çıkıyor :) Şu an antidepresan almasam içecegim ama seratonin fazlası komaya sokar :)

Bunu nerden öğrendin derseniz benim anne tarafı Yörük onlarda böyle şeyler olur.  Samanizm kalıntıları. 

Ayrıca Psikedelik Şamanizim kitabına bakarsanız daha çok şey var. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Bunca yıllık Adanalıyım bir defa bile şeker kamışıı suyu içmişliğim yok vallahi garibime gitti , şalgamın yerine de gücendim açıkçası. Bu arada paylaşılan haberdeki "Göde" Adana'nın en çok tercih edilen şalgamcılarındandır.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Forumu toplasan sağlam eroin imalathanesi kurarız :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    ETRoot bunu yazdı

Dmt=şeker kamışı , Kargı kamışı

Seratonin inhibitörü= Uzerlik tohumu

Bunların ikisi birleşince güzel bir etki ortaya çıkıyor :) Şu an antidepresan almasam içecegim ama seratonin fazlası komaya sokar :)

Bunu nerden öğrendin derseniz benim anne tarafı Yörük onlarda böyle şeyler olur.  Samanizm kalıntıları. 

Ayrıca Psikedelik Şamanizim kitabına bakarsanız daha çok şey var. 

Hocam şeker kamışı ile kargı kamışı sadece familyaları ortak iki apayrı bitkidir. Kargı kamışından dmt elde edilebildiği doğrudur fakat Türkiye'deki bitkilerden son derece eser miktarda dmt elde edilebilir ki bu da suyunu sıkarak yapılacak iş değildir. Şeker kamışının ise olayla hiçbir alakası yoktur.

Bunları nerden öğrendin demeyeceğim, ekşisözlükte benim yazdığım yazılardan birine bakmışsın büyük ihtimal (:

Sen bi hava al gel hocam bu ara fazla iddialı tuhaf şeyler yazıyorsun (:

Tekrar söylüyorum, şeker kamışının olayla zerre ilişkisi yoktur, unbalanced gibi uyuşturucuya tamamen karşı bir insanı ve henüz tanımadığımız bir çömezi de durduk yere germe.

edit: Doyamadım :D antidepresanla şeker kamışı suyu içebilirsin hocam serotonin yönünden bir şey olmaz en fazla şeker komasına girersin :D

izzmarit tarafından 06/Oca/14 11:11 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 4758 Toplam Mesaj: 22