Adapazarı Ekspress
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
DestinatioN bunu yazdı:
hadi boşver niyeyi bi yi adam ne demiş sen ne demişsin be arkdasım konulara bakıyorumda adam konu acıo konuyla cok alakasız laf sokmalar dürtmeler biraz daha usulune uygun davranabiliriz
artı olarak illaki sende o trenlerde olan pislikleri görmüşsündür sen duyarlı vatandaş olup polise şkayet ettinmi yoksa bana dokunmayan yılan binmi yaşasın dedin
-----------------------------Ben tren kullanmıyorum İzmir'e tren olmadığı için...
Olayım kelime oyunu falan değil,esas kızdığım nokta "bebe gençler". En çok üniversite öğrencileri yolculuk yapıyo trenle ve millete böyle hitab etmek doğru değil.
Ayrıca Sakaryada şu olaya gıcık oluyorum; bugün kent meydanında toplanıp bayrak açıp salladılar falan şehitleri anmak,pkkyı protesto etmek için...Madem buranın halkı o kadar dinine vatanına milletine bağlı,niye alayı apaçi,torbacı,keş? O pantolon paçaları niye öyle? Allahın am paparası apaçisi bugün çıkmış sırtında Ay yıldızlı bayrak altında acayip bi kot paçası 15cm...
Hani madem duyarlılık var niye bişey değişmiyo? Herkes laf edip duruyo yok trenler şöyle yok trenler böyle...Niye güvenlik önlemi alınmıyo o zaman?
-----------------------------apaçi nedir la adama laf edıyorsun bebe unıversıte genclerı dıye kendin laf edıyorsun sonra 2 lafın bırını tutsun
-
Ya Zaten istabula Kürtler Geldiginden Beri Ne Pislik Bitiyor Ne Gasp Ne Uyuşturucu Ne Hırsızlık Ne Cinayetler Bu Kadar Fazlaydi Eski istabulu Hatirliyorum Sag Sol Olayları Vardi Ama Böyle Degildi Şimdi Herkes Kendini Birşey sanıp Karşındakine Erkeklik Taslıyor 2-3 Kişi Toplandı Mı Tek Oldu Mu Da El Ayak Göt Yalıyorlar
Bence Bu Yasaların Boşlugundan Hep Mahkemeye Versen Ne Olacak Şikayet Etsen Ne Olacak Polis Salıyor Mahkemede Milyonlarca Dosya Var Bunlar ile Ugraşmak istemiyor Birde Kürt Diye iyice Ayrımcılık Yapıp Salıyor Türke Daha Cok Ceza Veriyor Kürt e Verdi Mi Hop Avrupa insan Hakları Mahkemesi Gelsin Tazminat Nede Olsa Dünya Kürtleri Azınlık Ezilen Görüyor Asıl Ülkemizde Biz Azınlık Gibi Yaşıyoruz Biz Eziliyoruz Adamlar Kral Gibi Yaşıyor Textil Minibüsler Taksiler Pazarlar Marketler Oto Kiralamalar Galeriler Barlar Biraneler Lokantalar Restorantlar Kerhaneler Tatil Yerleri Hepsi Onlarda Örnek Gidin Bir Sultan Ahmete Eminönnüne Karaköye Tüm Yerler Onlarıın Taksim Zira Öyle Sonra Kürt ikinci Sınıf Muamele Görüyor Diyorlar.
-
seadog bunu yazdı:
Hocam Kürt olduklarını vurgulamasan daha iyi olurdu kanımca.
Bu vatanın sahipleri olarak sağduyulu davranmalıyız. Şu hassas günlerde düşmanlığı iyice arttıracak her türlü fill ve sözlerden kaçınmalıyız.
-----------------------------hocam özellikle yazmadim ben onu ama öyleydi. bilinclensin herkes. farkındalik alsin. bu serserilerin bizlerden farklı olma yolunda her türlü pisligi yapmalarına içim elvermiyor. dilovası-hereke civarı malumunuz zaten herhangi bir kocaelili veya istanbullu biri bilirki oralar hep dogulu vatandaslar var. bu sorunu binlerce kez güvenlik birimine aksettirmek bile işe yaramamiş oldugu 10 sene sonra tekrar kocaeliye dönüncede anlamıs oldum.
-
Adabazarı hafız :)
-
wasd bunu yazdı:
DestinatioN bunu yazdı:
hadi boşver niyeyi bi yi adam ne demiş sen ne demişsin be arkdasım konulara bakıyorumda adam konu acıo konuyla cok alakasız laf sokmalar dürtmeler biraz daha usulune uygun davranabiliriz
artı olarak illaki sende o trenlerde olan pislikleri görmüşsündür sen duyarlı vatandaş olup polise şkayet ettinmi yoksa bana dokunmayan yılan binmi yaşasın dedin
-----------------------------Ben tren kullanmıyorum İzmir'e tren olmadığı için...
Olayım kelime oyunu falan değil,esas kızdığım nokta "bebe gençler". En çok üniversite öğrencileri yolculuk yapıyo trenle ve millete böyle hitab etmek doğru değil.
Ayrıca Sakaryada şu olaya gıcık oluyorum; bugün kent meydanında toplanıp bayrak açıp salladılar falan şehitleri anmak,pkkyı protesto etmek için...Madem buranın halkı o kadar dinine vatanına milletine bağlı,niye alayı apaçi,torbacı,keş? O pantolon paçaları niye öyle? Allahın am paparası apaçisi bugün çıkmış sırtında Ay yıldızlı bayrak altında acayip bi kot paçası 15cm...
Hani madem duyarlılık var niye bişey değişmiyo? Herkes laf edip duruyo yok trenler şöyle yok trenler böyle...Niye güvenlik önlemi alınmıyo o zaman?
-----------------------------beb genclerden kastım hakeret degildi. liseli yada lise son ögrencisi demek istedim. kızacak veya kızılacak bir durum yok. üniversiteli olsaydı söylerdim. ama kücüklerdi belli ki lise genclerinden idi.
-
bende adapazarlıyım hafız,bu tur olaylarla çoğu insan karşılaşıyor. ama senn yaptığın iş bence doğru olan çünkü yanında bir bayan var. ama bu şerefsizler karşısındakinin yanında bayanmı varmış yoksa küçük çocukmu varmış bu tür şelere aldırış etmiyorlar işte... trende kapı yerlerinde sigara içtiğimizde artis kesilen güvenlik bu tür olaylarda neden se hep en sonda geliyorlar olay maaline... anlam veremiyorum..