Adblock Kullananları Uyarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Chrome ve AdBlock ile de sorun yok, uyarı almıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kodları düzenliyordum o yüzden uyarı almıyorsunuz..Adblock ve adblock plus farklıymış.. herneyse daha iyi bir kod buldum araştırırken.. Bu kod ile hit kaybınıda engellemiş oluyoruz..Küçük bir uyarı penceresi çıkıyor..

http://pastebin.com/bY8eku36

örnek siteye ekledim bakabilirsiniz.Kodlar yukarıda..Adblock plus ve adblock'u farkediyor.. chorme'da denendi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

CyberAngel bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

bide js nin açık olup olmadıgını kontrol ettirelim no script falan kullanıolarsa . bu sefer hem bu kodu hem reklamları görmicekler :D 

Geliştirilerbilir hocam, ne kadar site kullanırsa o kadar iyi olur..Güzel bir sayfada hazırlamak lazım aslında :) 

Umarım hiç bir site böyle birşeyi kullanmaz. @CyberAngel mesela bunu sitende gösterseydin bana, sitene girmezdim mesela. Bu kısmını sen düşün. Korkum yok aslında scriptlerden pek, mac ve linux üzerindeyim hep ama, noscript ve adblock kesinlikle kullanılması gereken araçlar. Bu aslında senin gibi insanların reklamlarını engellemekten çok, gerçekten gerçekten gerçekten çok gereksiz reklam, popup, script kullanan site sahiplerinden bizi korumak için.

Bence bu tip önlemlerle kullanıcıyı kısıtlamadaktan çok, web geliştiricileri bilgilendirmek, uyarmak, eğitmek çok doğru olur diye düşünüyorum.

Kısaca, sitende böyle bir uyarı bulsaydım, artık takip etmeyi bırakırdım.

// Edit : Verilen örnek siteye Safari ve Adblock ile girince hiçbir sorun çıkmadı ?

Hocam böyle bir yorum geleceğini tahmin etmiştim.Bende adblock kullanıyorum.Ama internet sitelerinin bir çoğuda reklamlardan kazandıkları para ile hizmet veriyor.Bunu göz ardı edemezsin..Zaten adsense reklamlarının engellenmesi çok saçma.. Pop-up splash tamam ama adsense niye engellensin ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

firefox kullanıyorum herhangi bi uyarı goremiyorum sitende :/

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

HoneyBadger bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

HoneyBadger bunu yazdı:

Chromedaki Adblockta olmuyo galiba 

yok hocam kodda bir sorun vardı düzelttim... 

edit// kodu tam olarak konuya ekleyemiyorum :S 

hocum chromeda iki tane engelleyici var biri adblock diğeri adblock plus, ben plus kullanıyorum bişey çıkmadı blogda :S

yanlış biliyormuşum :f

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bir kullanici olarak yorumumu yapacak olursam, boyle uyari veren bir siteyle karsilassam bir daha o siteye ugramam.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 2419 Toplam Mesaj: 17