Adblock Plus Android

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

selam beyler

Adblock plus anlatmaya gerek yok sanirim herkez bilir zaten

an itibariyle play store`dan indirebilirsiniz

1/2 saatlik deneme sonucu diyebilirimki bildigim reklam koyan sitelerdeki tüm reklamlari engelledi.

youtube daki video öncesi konan reklam clipleri engelledi

bide anladigim kadar reklamlar engellenme sonucu kotadan tasaruf ediyoz ?

Hacilardan ingilizcesi kuvetli olan biri cevirip suraya koysunda bizde tam anlayak ne diyo :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adblockplus.android&feature=nav_other#?t=W251bGwsMSwyLDYsIm9yZy5hZGJsb2NrcGx1cy5hbmRyb2lkIl0.

eklenti : firefox, opera, chrome ile uyumlu

kurup deneyen muritler tecrübelerini yazarsa sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Henüz android için deneme şansım olmadı, pc de chromeda kullanıyordum ama biraz kastırıyordu sonuçta reklamları bulup engelliyor ama yine de güzel

ingilizce olayına gelince çok uzun yazmışlar tek tek çevirme uzun sürer özet geçeyim

Adblock Plus blocks all annoying ads on your Android device. NO ROOT REQUIRED!

It blocks all online advertising when browsing, and when using your favorite apps like Angry Birds. It is 100% free and makes your Android device much more enjoyable.
    Adblock Plus blocks: mobile ads, video advertising, banners, push notifications, display advertising, HTML5 advertising, and much more.

PLEASE NOTE: Adblock Plus might have limited functionality, depending on the Android version on your device and whether your device has been rooted:
    Rooted: Blocks ads over Wi-Fi and 3G
    Non-rooted with Android 3.1 or later: Blocks ads over Wi-Fi
    Non-rooted with Android 3.0 or earlier: Some manual configuration is required. Please visit our website to learn how to setup your own proxy: https://adblockplus.org/en/android-config#proxy
    Also, Android does not allow ads to be blocked on SSL encrypted websites.

Annoyed by the icon? Please read this: https://adblockplus.org/en/android-faq#icon

Adblock Plus is an open-source, community driven project. Many volunteers are contributing to the development and maintenance of Adblock Plus. Currently, there are over forty continuously updating filter lists in over a dozen different languages, ensuring that all obtrusive ads remain blocked.
    Please note that Adblock Plus will probably become the highest data-using application on your Android device. However, this is only because Adblock Plus needs to filter the data to ensure that the ads can be blocked. Adblock Plus is actually only using a fraction of the data shown on your device.

Adblock Plus is also available for Mozilla Firefox, Google Chrome and Opera.

Adblock plus, android cihazındaki tüm rahatsız edici reklamları engeller. Root olmanıza gerek yok!

Webde dolaştığınızda ya da favori uygulamanızı kullandığınız zaman (angry birds gibi) online reklamları bloklar. %100 ücretsizdir ve android cihazınızı daha keyifli hale getirir.

Adblock plus: mobil reklamları,video ilanlarını,bannerları, kendiliğinden açılan bildirimleri, görüntü ilanlarını, html5 ilanlarını ve daha fazlasını bloklar.

Lütfen dikkat: adblock plus'ın kısıtlı fonksiyona sahip olması cihazındaki android sürmüne ve root olup olmadığına bağlıdır.

Rootlanmış: wi-fi ve 3g üzerindeki reklamları bloklar

Rootlanmamış Android 3.1 ve sonrası: wi-fi üzerindeki reklamları bloklar

Rootlanmamış Android 3.0 ve öncesi: Bazı el ile yapılandırılma ayarları gereklidir. Lütfen kendi proksinizi nasıl ayarlayabileceğinizi öğrenmek için web sitemizi ziyaret ediniz. https://adblockplus.org/en/android-config#proxy

Ayrıca, Android SSL şifreli websitelerinde reklamların bloke edilmesine izin vermez.

Simgesi sizi rahatsız mı ediyor? Lütfen bunu okuyun https://adblockplus.org/en/android-faq#icon

Adblock Plus bir açık kaynak, topluluk tarfından devam eden projedir. Bir çok gönüllü, Adblock Plus'un geliştirilmesi ve bakımına katkıda bulunmaktadır. Şu anda, bir düzine farklı dillerde, 40 ın üzerinde sürekli güncellenen filtre listeleri rahatsız edici reklamların bloklanmasına katkı sağlıyor.Lütfen, Adblock Plus'un büyük ihtimalle telefonuzda en yüksek veri kullanan uygulama olacağını unutmayın. Ancak, bu sadece Adblock plus'un reklamların engellenmesi için verileri filtrelemesi yüzündendir. Adblock plus aslında sadece cihazınızda gösterilen verilerin bir bölümünü kullanır.

Ayrıca Adblock plus  Mozilla Firefox, Google Chrome ve Opera için uygundur.

neyse hepsini çevirdim :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

kim icat ettiyse şunu allah razı olsun

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Rootlanmamış Android 3.0 ve öncesi: Bazı el ile yapılandırılma ayarları gereklidir. Lütfen kendi
    proksinizi nasıl ayarlayabileceğinizi öğrenmek için web sitemizi ziyaret ediniz. https://
    adblockplus.org/en/ android-config#proxy
    Ayrıca, Android SSL şifreli websitelerinde reklamların bloke edilmesine izin vermez.
    Simgesi sizi rahatsız mı ediyor? Lütfen bunu okuyun https://adblockplus.org/en/ android-faq#icon
    —--------
    hop şimdi söyledigi gibi 2.4.6 da root suz kulla abilen var mi?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

rootlu telde süper çalışıo.. (t20 ilk çıktığında test etmiştim. oyun ve programlarıdaki reklamları ayıklıyodu)

ama rootsuz yarar mı test etmek lazım. bu tip programlar sisteme mudahele etme hakkı elde etmeden

layıkıyla pek çalışmaz.. hele ki kullandığımız browserla ilişikli çalışması içinde bence root gerekir.. oyun ve bedava reklamları bi nebze engeller belki.. ama browser reklamları için, bilemiyorum..

telimize kurdugumuz çoğu virüs programı mesela nette gezinirken gömülü androidin standart tarayıcısında çalışır. onun harici

normal şeyler için çok işlev görmez.. sadece tele bişe indirirken atarken. yani norton , dolphin le boat la gezerken çalışmıo bile.

ama normal browserla gezerkende her sayfayı tır tır kontrol edio.. bu da netin yavaslamasına sebep oluo...

biz bu tellerden pc perf. beklemeye başladık gibi bişe oluo artık gitgide :D pc de ne warsA teldede aynısını kuruoruzz. pil mi dayanırla bu

hizmete :D

serwo tarafından 30/Kas/12 01:02 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yazmadan edemedim. rootsuz telefonumda çalışıyor.sgw.

adblock plus'ı normal şekilde kurdum.

tlf'nun ayarlar kismindan- wireless ve ag, kısmına- mobil aglardan -erisim noktasınna- gsm operatörünün adi - port kismina 27571 nosunu- birde localhost yazilmasi gereken yer var .

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bi tuhaflık var, ilk indirdigimde cihaz rootsuzdu. dediği gibi sadece wirelessda engelliyordu ama tam engelleme sayılmaz. sadece reklam yazısı okunmuyordu yine tıklanabiliyordu. sonra cihazı rootladım cihazı rootlayınca (4.0.3) mobildede engelleyeceği soyleniyordu ama engellmiyor bende baska bi yontem buldum. System Tuner adlı programla direk kaldırıyorum reklamı :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

bi tuhaflık var, ilk indirdigimde cihaz rootsuzdu. dediği gibi sadece wirelessda engelliyordu ama tam engelleme sayılmaz. sadece reklam yazısı okunmuyordu yine tıklanabiliyordu. sonra cihazı rootladım cihazı rootlayınca (4.0.3) mobildede engelleyeceği soyleniyordu ama engellmiyor bende baska bi yontem buldum. System Tuner adlı programla direk kaldırıyorum reklamı :F

hocam System Tuner ile reklamları nasıl engelliyorsun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek
    doganoglu66 bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

hocam System Tuner ile reklamları nasıl engelliyorsun ?

Nasıl Engelleiyorsun Hoca? :S

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 9