folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Adblock Ya Da Benzeri Programları Engelleme

Adblock Ya Da Benzeri Programları Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

knuckle bunu yazdı:
    -----------------------------

CyberAngel bunu yazdı:

knuckle bunu yazdı:

Köpürme CyberAngel Ben laflarıma gayet dikkat ederim kötü bir söz söylemedim. Hayırlı işler ;) Hala şu siteyi söylemedin ama...

Tezgah mezgah kese sen daha ne diceksin brader ? Ayrıca frmtr'de adblock'un engelleyemeyeceği hiçbir reklam türü yok.Kullandığın eklentiği tanımamışsın daha.Değil frmtr engellenmicek hiçbir reklam türü yok.Neyse ben aradığımı bir nevi buldum arkadaş sağolsun.Uzatmaya gerek yok yani..

Açıkası CyberAngel örnekle anatmaya çalıştım ki anlaşılması kolay olsun. Tezgah sokaktaki tezgahtarın ürününü sergilediği yer (e sokaktaki tezgahtar örneği verdim), kese de ceptir. paradan bahsediyorduk malum. Bunları hakaret algılamandan anlıyorum ki evet bu konudan uzamak lazım. Kolay gelsin.

Sayın mürid'im evet uza artık... 3 mesajdır benim asıl derdim haklı ya da haksız değil, kendi sitemdeki reklamlardır diyorum ve bu tartışma çok uzadı sıktın diye ima ediyorum anlamıyorsun.Siteni ver siteni ver deyip duruyorsun.Neyin peşindesin ? :) Bütün sitelerden bahsederek konuşuyordum sen keseni düşünüyorsun diyorsun.Ee ben napim sana söyliceğimi söylemişim zaten.Site sahibi herşeyi yapma hakkına sahiptir tıpkı tahribat'ta olduğu gibi.Tahribat'a reklam konsa senin o reklamları engelleme hakkın olduğu gibi, tahribat adminin'de o reklamları engellemeni engelleyecek bir kod kullanması ve seni siteye sokmaması en doğal hakkıdır.Senin bu site üzerinde admin'in belirlediği haklar dışında bir hak iddaa etmeye bile hakkın yoktur :) Atıyorum İsterse siteyi üste kocaman bir reklam koyar ve o reklamı görmeden siteye girmemeni sağlar.Ya adblock'u pasif yaparsın zike zike o reklamı görürsün ya da girmessin olay bu.Örnek veriyorum yanlış anlaşılmasın senin daha iyi kavraman için. :) Sen şimdi çıkıp yine keseni düşünüyorsun, tezgah açmışsın bilmem ne diye saçmalıcaksın.Ee bende bu tür bir uslub ve düşünceye sahip olan bir insana cevap vermek istemiyorum.O yüzden köpürdüğüm falan yok.Anladın ??? (:

Toplam Hit: 3486 Toplam Mesaj: 22