Adblock'a Karşı Nasıl Uyarı Verdire Bilirim?
-
NoktaliVirgul bunu yazdısakabey bunu yazdı
bende bir kullanıcı olarak sorayım.
firefoxta aşağıdaki javascripti nasıl engellerim.
<script type="text/javascript"> function BlockerBanner() { if ($('.adblock').height() == 0){ alert('Reklam engelleyici (Adblock) kapatınız! - No Adblocker!'); window.location.replace("http://link.tl/adblock.php"); } } $(BlockerBanner); script>
engellersem yırtma imkanı var mı?
Ben adblock'tan o kodun olduğu JS'yi yüklemesini engelledim. O JS'deki birkaç yararlı kodu da tampermonkey ile tekrar ekletiyorum.
Mesela tampermonkey ile belll fonksiyonları hijack edemedim. Varsa çaresi takipteyim :)
Yada anti adblock killer kurup denemek lazım
Sayfaya etki etmek için bi kaç yol vardı sanırım ama tabi sayfa yükledikten sonra mı çalışıyor kodun, sayfa yüklenirken mi onu da ayarlaman lazım.
@sakabey hangi site olduğunu verirsen bi inceleyeyim.
-
pSkpt bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdısakabey bunu yazdı
bende bir kullanıcı olarak sorayım.
firefoxta aşağıdaki javascripti nasıl engellerim.
<script type="text/javascript"> function BlockerBanner() { if ($('.adblock').height() == 0){ alert('Reklam engelleyici (Adblock) kapatınız! - No Adblocker!'); window.location.replace("http://link.tl/adblock.php"); } } $(BlockerBanner); script>
engellersem yırtma imkanı var mı?
Ben adblock'tan o kodun olduğu JS'yi yüklemesini engelledim. O JS'deki birkaç yararlı kodu da tampermonkey ile tekrar ekletiyorum.
Mesela tampermonkey ile belll fonksiyonları hijack edemedim. Varsa çaresi takipteyim :)
Yada anti adblock killer kurup denemek lazım
Sayfaya etki etmek için bi kaç yol vardı sanırım ama tabi sayfa yükledikten sonra mı çalışıyor kodun, sayfa yüklenirken mi onu da ayarlaman lazım.
@sakabey hangi site olduğunu verirsen bi inceleyeyim.
@pSkpt, bu kodu jquery ile document.ready kısmına koyuyorlar. Fonksiyonu tanımlayıp alt kısmında başka bir işlem yapmadan çalıştırdığı için tampermonkey ile araya giremedim.
Yoksa unsafeWindow.BlockerBanner = function() {}; gibi bir kod ile o fonksiyonu iptal edebiliyoruz sanırım. Ama tanımlayıp direk çalıştırdığı için o fonksiyonu resetleyen kodumun işlemeye fırsat bulamıyor :/
-
Verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkürler.
-