Addmefast.Com Bot (Kendi Kullandığım)
-
İlk olarak instagram.com adresine girdikten sonra kayıt ol kısmına geliyoruz.Mail olarak 10minutemail.com burdan alınan maili kullanabilirsiniz.Diğer bilgileri ister sallayın isterseniz aklınızda kalabilecek birşeyler girin.Ama 1 haftaya filan hesap gümler sanırım :) Ben yeni hesap açıyorum sürekli.Eğer bir sorun olursa çerezleri temizleyip modeme res atın tekrar deneyin.
Üyeliği başarılı bir şekilde aldıktan sonra iMacros eklentisini Firefox tarayıcımıza kuruyoruz.
-Daha sonra eklentiyi açıp rastgele bir record(kayıt) yapın.
-Kayıt yaptıktan sonra kayıt ettiğiniz .imm uzantılı dosyamıza sağ tıklayıp Edit Macro diyoruz.
-VERSION BUILD bu şekilde başlayan kısmı silmeyin.
-Altındaki kodları silip benim altta verdiğim kodları yapıştırın.Bu kod addmefast.com da bulunan instagram kullanıcılarını takip ederek size puan kazandıracak.
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_TAG 1
SET !TIMEOUT_STEP 2
SET !TIMEOUT_PAGE 30
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT_MACRO 50000
TAB T=1
URL GOTO=http://addmefast.com/free_points/instagram
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Follow
TAB T=2
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Takip<SP>Et
WAIT SECONDS=3
TAB CLOSE
WAIT SECONDS=6
TAB T=1
-Bu kodu yapıştırdıktan sonra instagram hesabınıza girin.Zaten üyelik oluşturduğunuzda otomatik girmiş olması lazım.
-Addmefast.com sitesinin bulunduğu sekme hariç diğer sekmeleri kapatın.
-iMacros paneli sol tarafta açık değilse sağ üstte ikonuna tıklayın açılır.
-Burdan düzenlediğiniz .imm uzantılı makroyu seçin.
-Altta bulunan Play sekmesinde Play (Loop) butonunu üstündeki Max kutucuğuna 100 yazın veya çok aşırı olmayacak şekilde istediğiniz rakamı verebilirsiniz.
-Play (Loop) butonuna tıklayıp botu başlatın.
Not: Daily Bonus kısmından günlük bonus puanınızı almayı unutmayın :)
motka tarafından 01/Eyl/16 01:15 tarihinde düzenlenmiştir -
motka bunu yazdı
İlk olarak instagram.com adresine girdikten sonra kayıt ol kısmına geliyoruz.Mail olarak 10minutemail.com burdan alınan maili kullanabilirsiniz.Diğer bilgileri ister sallayın isterseniz aklınızda kalabilecek birşeyler girin.Ama 1 haftaya filan hesap gümler sanırım :) Ben yeni hesap açıyorum sürekli.Eğer bir sorun olursa çerezleri temizleyip modeme res atın tekrar deneyin.
Üyeliği başarılı bir şekilde aldıktan sonra iMacros eklentisini Firefox tarayıcımıza kuruyoruz.
-Daha sonra eklentiyi açıp rastgele bir record(kayıt) yapın.
-Kayıt yaptıktan sonra kayıt ettiğiniz .imm uzantılı dosyamıza sağ tıklayıp Edit Macro diyoruz.
-VERSION BUILD bu şekilde başlayan kısmı silmeyin.
-Altındaki kodları silip benim altta verdiğim kodları yapıştırın.Bu kod addmefast.com da bulunan instagram kullanıcılarını takip ederek size puan kazandıracak.
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_TAG 1
SET !TIMEOUT_STEP 2
SET !TIMEOUT_PAGE 30
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !TIMEOUT_MACRO 50000
TAB T=1
URL GOTO=http://addmefast.com/free_points/instagram
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Follow
TAB T=2
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:TakipEt
WAIT SECONDS=3
TAB CLOSE
WAIT SECONDS=6
TAB T=1
-Bu kodu yapıştırdıktan sonra instagram hesabınıza girin.Zaten üyelik oluşturduğunuzda otomatik girmiş olması lazım.
-Addmefast.com sitesinin bulunduğu sekme hariç diğer sekmeleri kapatın.
-iMacros paneli sol tarafta açık değilse sağ üstte ikonuna tıklayın açılır.
-Burdan düzenlediğiniz .imm uzantılı makroyu seçin.
-Altta bulunan Play sekmesinde Play (Loop) butonunu üstündeki Max kutucuğuna 100 yazın veya çok aşırı olmayacak şekilde istediğiniz rakamı verebilirsiniz.
-Play (Loop) butonuna tıklayıp botu başlatın.
Not: Daily Bonus kısmından günlük bonus puanınızı almayı unutmayın :)
eline sağlık kardeşim. Peki bunun facebook için olanı varmı macro ?
-
iki tane hesabım avrdı onunla kasayım bari başka yerlerde kullanırm
-
@wordros Rica ederim hocam.Benim verdiğim kodları düzenleyip facebook içinde yapabilirsin veya kendin bir makro kayıt edebilirsin.
@KaptaN hocam hesaplar düzgünse kullanma hesap kapatılabilir.Benim yaptığım gibi bir hesap aç boşa gitmesin hesapların.
-
ne işe yarar hocam buu
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
ne işe yarar hocam buu
Bu sitede kazandığın puanlar ile sosyal hesaplarına görüntü amaçlı takipçi(genelde bot takipçi) gönderebilirsin veya bir fotoğrafına beğeni gönderebilirsin.Farklı sosyal hesaplar için farklı seçenekler var.
-
firefox un kendiliğinden kapanmasını nasıl engelleriz?
-
HoLyCat bunu yazdı
firefox un kendiliğinden kapanmasını nasıl engelleriz?
harbiden la kendi kendine kapandı ya
-
benim firefoxda sorun var instagram.com a girince bembeyaz bir sayfa çıkıyor ama chromede çalışıyor
-
Hocam adamsın ya :)
Eyvallah
-
@cache Eyvallah hocam işine yaradıysa ne mutlu.
@HoLyCat hocam loop sayısını biraz daha düşük ver.Ram yetmeyince kendisi kapanıyor sanırım.
@KaptaN bende bir sorun yok hocam.Farklı bir eklentiden kaynaklanabilir.