folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ad.Fly Tarzı Siteler

Ad.Fly Tarzı Siteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı
    remoev bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

şu link generator sitelerinde denk geldim adam premiumlu link veriyor rahat 8 10 tane site döndürmüş bi ara hiç bitmeyecek sandım 

döndürürken aralarda link kısaltıcı servislere denk geldiniz mi ?

hatırlamıyorum ki 1 ay önce fln bi dosya indirecektim o ara denk gelmiştim

denk gelmıssinizdir yüksek ihtimalle. olmadı böyle siteler hile yapan kişileri para çekme isteği gönderinceye kadar banlamaz

Yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

hocam internete bi bak belki botu felan vardır. Anlaşılmayacak şekilde yapan.

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

anlatayım anlaşılmayacak şekilde nasıl yaparsın.

1. yöntem

fake bir domain alırsın kendi link yönlendirme scriptini uygularsın ad a dan direk ad b ye veremeyeceğin için ban yiyeceğin için araya tampon site yaparsın kendi siteni yani kendin yönlendireceksin.

2. yöntem fake bir domain olmadan kendi web sitende sub domain veya farklı bir kategori açarak oraya verilen linklerin yönlendirilmesini sağlarsın. bu yöntem ile 8 tane ad link kasan site gördüm tabi bende adblock oldugu için reklamları görmüom ama 8 defa ileri ileri basmak zorunda kaldım.

bunlar dısında uygulayacağın yöntemler ve ad link sitelerini birbirine bağlamak banlanmanı hızlandıracaktır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

1. yöntem

fake bir domain alırsın kendi link yönlendirme scriptini uygularsın ad a dan direk ad b ye veremeyeceğin için ban yiyeceğin için araya tampon site yaparsın kendi siteni yani kendin yönlendireceksin.

2. yöntem fake bir domain olmadan kendi web sitende sub domain veya farklı bir kategori açarak oraya verilen linklerin yönlendirilmesini sağlarsın. bu yöntem ile 8 tane ad link kasan site gördüm tabi bende adblock oldugu için reklamları görmüom ama 8 defa ileri ileri basmak zorunda kaldım.

bunlar dısında uygulayacağın yöntemler ve ad link sitelerini birbirine bağlamak banlanmanı hızlandıracaktır. 

kendi domainini kullansin sonuçta link kontrolü yapılsa hile yaptığı görülcek. beleş link kısaltma servislerinden ne farkı kaldıki bunun ?

Yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kasmayın boşuna isterlerse çok rahat bulurlar.

Sonuça yönlendirme yaptığından dolayı adamlar senin nerden geldiğini kayıt altına alıyorlardır.

yüklü bir ödemen varsa kesinlikle ince ince kontrol ederler ve bulurlar.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

edit

yunusdogan tarafından 16/Tem/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

hocam sınır filan yoktur 1 servisten başka kullanmak yasaktır. 

böyle bir şeyi tespit ederlerse hem içerideki ödemelere el koyarlar. ki tek taraflı olmaz kullandığın tüm sitelerden kazançların boşa gitmiş olur.

Ninjaların Tanrısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    HashiramaSenju bunu yazdı

böyle bir şeyi tespit ederlerse hem içerideki ödemelere el koyarlar. ki tek taraflı olmaz kullandığın tüm sitelerden kazançların boşa gitmiş olur.

aynı firmada 2 tane koyulsada bu böyle mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    Mizansen bunu yazdı
    HashiramaSenju bunu yazdı

aynı firmada 2 tane koyulsada bu böyle mi?

evet aynen geçerli hocam. tecrübeyle sabittir.

zaten hocam aynı firmada 2 kez yapmak gereksiz olur. çünkü bu tarz sitelerde ip havuzu vardır 1 kullanıcı 24 saatte bir sayılır o yüzden kullanıcıyı sıkmaktan başka bir işe yaramaz.

HashiramaSenju tarafından 16/Tem/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir

Ninjaların Tanrısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    remoev bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

1. yöntem

kendi domainini kullansin sonuçta link kontrolü yapılsa hile yaptığı görülcek. beleş link kısaltma servislerinden ne farkı kaldıki bunun ?

linki gönderen site link kısaltma servisi olursa anında ban yersinde o farkı var hocam çıkışı yapan normal bir site olunca daha zor 

Toplam Hit: 2105 Toplam Mesaj: 21