Ad.Fly Tarzı Siteler
-
adeleks bunu yazdıremoev bunu yazdıadeleks bunu yazdı
şu link generator sitelerinde denk geldim adam premiumlu link veriyor rahat 8 10 tane site döndürmüş bi ara hiç bitmeyecek sandım
döndürürken aralarda link kısaltıcı servislere denk geldiniz mi ?
hatırlamıyorum ki 1 ay önce fln bi dosya indirecektim o ara denk gelmiştim
denk gelmıssinizdir yüksek ihtimalle. olmadı böyle siteler hile yapan kişileri para çekme isteği gönderinceye kadar banlamaz
-
hocam internete bi bak belki botu felan vardır. Anlaşılmayacak şekilde yapan.
-
anlatayım anlaşılmayacak şekilde nasıl yaparsın.
1. yöntem
fake bir domain alırsın kendi link yönlendirme scriptini uygularsın ad a dan direk ad b ye veremeyeceğin için ban yiyeceğin için araya tampon site yaparsın kendi siteni yani kendin yönlendireceksin.
2. yöntem fake bir domain olmadan kendi web sitende sub domain veya farklı bir kategori açarak oraya verilen linklerin yönlendirilmesini sağlarsın. bu yöntem ile 8 tane ad link kasan site gördüm tabi bende adblock oldugu için reklamları görmüom ama 8 defa ileri ileri basmak zorunda kaldım.
bunlar dısında uygulayacağın yöntemler ve ad link sitelerini birbirine bağlamak banlanmanı hızlandıracaktır.
-
PanxeR bunu yazdı
1. yöntem
fake bir domain alırsın kendi link yönlendirme scriptini uygularsın ad a dan direk ad b ye veremeyeceğin için ban yiyeceğin için araya tampon site yaparsın kendi siteni yani kendin yönlendireceksin.
2. yöntem fake bir domain olmadan kendi web sitende sub domain veya farklı bir kategori açarak oraya verilen linklerin yönlendirilmesini sağlarsın. bu yöntem ile 8 tane ad link kasan site gördüm tabi bende adblock oldugu için reklamları görmüom ama 8 defa ileri ileri basmak zorunda kaldım.
bunlar dısında uygulayacağın yöntemler ve ad link sitelerini birbirine bağlamak banlanmanı hızlandıracaktır.
kendi domainini kullansin sonuçta link kontrolü yapılsa hile yaptığı görülcek. beleş link kısaltma servislerinden ne farkı kaldıki bunun ?
-
kasmayın boşuna isterlerse çok rahat bulurlar.
Sonuça yönlendirme yaptığından dolayı adamlar senin nerden geldiğini kayıt altına alıyorlardır.
yüklü bir ödemen varsa kesinlikle ince ince kontrol ederler ve bulurlar.
-
edit
yunusdogan tarafından 16/Tem/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam sınır filan yoktur 1 servisten başka kullanmak yasaktır.
böyle bir şeyi tespit ederlerse hem içerideki ödemelere el koyarlar. ki tek taraflı olmaz kullandığın tüm sitelerden kazançların boşa gitmiş olur.
-
HashiramaSenju bunu yazdı
böyle bir şeyi tespit ederlerse hem içerideki ödemelere el koyarlar. ki tek taraflı olmaz kullandığın tüm sitelerden kazançların boşa gitmiş olur.
aynı firmada 2 tane koyulsada bu böyle mi?
-
Mizansen bunu yazdıHashiramaSenju bunu yazdı
aynı firmada 2 tane koyulsada bu böyle mi?
evet aynen geçerli hocam. tecrübeyle sabittir.
zaten hocam aynı firmada 2 kez yapmak gereksiz olur. çünkü bu tarz sitelerde ip havuzu vardır 1 kullanıcı 24 saatte bir sayılır o yüzden kullanıcıyı sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
HashiramaSenju tarafından 16/Tem/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir -
remoev bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
1. yöntem
kendi domainini kullansin sonuçta link kontrolü yapılsa hile yaptığı görülcek. beleş link kısaltma servislerinden ne farkı kaldıki bunun ?
linki gönderen site link kısaltma servisi olursa anında ban yersinde o farkı var hocam çıkışı yapan normal bir site olunca daha zor