Adil Kullanım Kotası Kalktı Sanırım
-
50 mbps fiber var akkyi aşmamışken 25 mbps civarı geliyor şuanki bağlantı tam olarak 3 mbps superonline'ı etkilemedi durum sanırım.
-
Lan bisey oldu aniden 75 gb normalde 130 gb oldu dun daha 2 3 idi şimdi kontrol ettim 8 oldu
EDİT: şimdi pc den ölçtüm 17 gösteriyo :D noluyo lan
Ziraatci tarafından 25/Şub/16 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
3 gün önce AKK uyarısı gelmişti az önce speedtest yaptım 21 mbit ile çekiyor. 24mbit 75 akkli kullanıyorum
-
İsterlerse şu kullandığım hattı (KaçAKK) 22 Extrolobit yapsınlar bana gelen 100kb/s (mesafeye göre wireless hat zayıflaması dediğimiz hadise)
{\soru {elinde fazla usb wireless adaptör olan var mı hayrına? :3}}
-
bykamu bunu yazdı
3 gün önce AKK uyarısı gelmişti az önce speedtest yaptım 21 mbit ile çekiyor. 24mbit 75 akkli kullanıyorum
benimde aynı şekilde oldu :D ağlıcam lan çok mutluyum kpss eğitim seti çekiyodum çok güzel oldu valla 3mbit ile çekiyo ıdm :D
-
Kanka indirir ve sana gelirse kargoyu ödiyim banada yolla la
-
yazipcikacak bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Kalktıysa eğer birisi Lostu ve Leyla ile Mecnun dizisini indirebilir mi?
İndirip İstanbul içi elden verecek olursa çok sevinirim.
leyla ile mecnunu indireyim mi hoca?
istanbul mecidiyekoy civari.
Zahmet olmazsa hocam. Flash belleğe olacak şekilde olursa makbule geçer. Bende Mecidiyeköy taraflarında çalışıyorum.
104 bolum full hd 45 gb.
flash bellek icin 64 gb lazim.
-
AbdullahAzad bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Kalktıysa eğer birisi Lostu ve Leyla ile Mecnun dizisini indirebilir mi?
İndirip İstanbul içi elden verecek olursa çok sevinirim.
leyla ile mecnunu indireyim mi hoca?
istanbul mecidiyekoy civari.
Zahmet olmazsa hocam. Flash belleğe olacak şekilde olursa makbule geçer. Bende Mecidiyeköy taraflarında çalışıyorum.
104 bolum full hd 45 gb.
flash bellek icin 64 gb lazim.
Linki verin mail ru ya atim lazım olur mümin kardeşlerimize
Akk için ise
Şimdi onlar düşünsün.
-
@Kaptan
Hocam hala atacaksın. :)
-
Bende de kalkmış görünüyor şuan bu ayın başından beri 16mbit ile indiriyom son gaz.