Adil Kullanım Kotasından Kurtulma Derneği - Lütfen Destek Olun
-
tamamdır
-

hiçbişi yapmasam 150 gb download'ı olan adamdım
ne oldu da düştü bu oran?
uydunet uykuyok:
Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcılarının Uyku Yok hizmeti ile 00:00 ile sabah 09:00 arasında mevcut hızla yaptıkları ‘’download’’ ları, tarifeden dolayı sahip olunan kota kullanımını ve adil kullanım noktasını etkilemeyecektir.
•Uyku yok hizmeti abonenin sahip olduğu hız üzerinden sunulur.
•Uyku yok hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır.
dünyaları çekiyorum, 50-60 liraya
kiralık eve çıkarken tek şartım binada uydunet olması :)
-
brainiac bunu yazdıcache bunu yazdı
DH'ye de yazdım burayada yazayım, Abi ne gerek var böyle uğraşmanıza ? 17 yaşındaki velet GTA 5 indirmek için bütün hatları sömürmesin diye böyle bir uygulama yapmış adamlar. Çok ihtiyacı olan akk'sız internet alır. 32 Mbit Akk'sız 110 TL

Edit: xDSL hizmeti ile maliyetine alabilirsiniz.
Edit 2: xDSL olmak için kurumsal olmaya gerek yok.
Edit 3: Bulunduğum bölgede internet sağlayıcısıyım, upload ve download miktarları eş değil.
Hocam şunu tam anlatta bizde indirimli faydanalalım
Edit: İmzayı attım ama umutlu değilimHocam Türk Telekom'a gidiyorsun, Adamlara ben xDSL hizmeti almak istiyorum diyorsun. Kurumsal yada bireysel abonelikler var. Ben Kurumsal aboneyim 5 yıl taahhütüm var. 5 Yıl boyunda 110 TL'den 32Mbit internet alıcam. Sabit ip ücreti 3 Tl Ayrıca misal 24 Mbite kadar zımbırtısı yok. 32 ise 32, 24 ise 24. Neyse çok uzatmayım, geçen sene bireysel olarak bi dostuma aldık. İnternetin ücretini geliş fiyatından veriyorlar. Kurumsal olursan misal 110TL ye alıp 150 TL ye satabilirsin. Aklına takılan şeyleri sorabilirsiniz
-
bu internetten imza kampanyaları işe yarıyo mu gerçekten. ben hep imzalarım ama hani elle tutulur bi durum oldu mu bu zamana kadar merak ediyorum :)
-
cache bunu yazdıbrainiac bunu yazdıcache bunu yazdı
DH'ye de yazdım burayada yazayım, Abi ne gerek var böyle uğraşmanıza ? 17 yaşındaki velet GTA 5 indirmek için bütün hatları sömürmesin diye böyle bir uygulama yapmış adamlar. Çok ihtiyacı olan akk'sız internet alır. 32 Mbit Akk'sız 110 TL

Edit 3: Bulunduğum bölgede internet sağlayıcısıyım, upload ve download miktarları eş değil.
Edit: İmzayı attım ama umutlu değilimHocam Türk Telekom'a gidiyorsun, Adamlara ben xDSL hizmeti almak istiyorum diyorsun. Kurumsal yada bireysel abonelikler var. Ben Kurumsal aboneyim 5 yıl taahhütüm var. 5 Yıl boyunda 110 TL'den 32Mbit internet alıcam. Sabit ip ücreti 3 Tl Ayrıca misal 24 Mbite kadar zımbırtısı yok. 32 ise 32, 24 ise 24. Neyse çok uzatmayım, geçen sene bireysel olarak bi dostuma aldık. İnternetin ücretini geliş fiyatından veriyorlar. Kurumsal olursan misal 110TL ye alıp 150 TL ye satabilirsin. Aklına takılan şeyleri sorabilirsiniz
5 yil taahhut mu hemde ttnet :D iyi cesaretmis sende ki.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıcache bunu yazdıbrainiac bunu yazdıcache bunu yazdı

5 yil taahhut mu hemde ttnet :D iyi cesaretmis sende ki.
TTnet değil hocam, Türk Telekom :D TTNET Grup şirket, TürkTelekom o kadar sokmuyor :D
-
hocam bunun tek bir yolu var ve dışarı çıkıp hak aramakta ne yazık ki işe yaramıyor.
yakın zamanda öğretmenler 3-4 farklı eylem yaptı ama 1 tanesi büyük kanallara çıkmadı kimse duymadı.
ne yapacaksın ekşi dh tbt tarzı büyük forum sitelerinde organize olunacak ortak hareket edilecek. belirlenen bir gün herkes arayıp ttnet aboneliğini iptal ettirecek gerekçe olarak akn ve fahiş fiyatlar diyecekler. yani eğer bir şey elde etmek istiyorsan tahattüt engelin mi var parasını verir bu rezil hizmeti kullanmam diyeceksin. (tabi öyle 3 5binle olacak iş değil. gerçekten artık gençlerin biz bu hakkı istiyoruz ve alacaz demesi lazım)
bunu yap ertesi gün fiyat yarıya insin akn kalksın hız artsın. çünkü adam bakıyor nasıl koysa millet ses etmiyor sen devam et biz öderiz diyor. adamda son damlasına kadar sömürüyor.
-
http://www.youtube.com/watch?v=7UvPbdR_tT8
Tam sizlik bir şiir :D
Bu adil kullanım kotası hakkındaki düşüncelerimi daha sonra yazacım...
SerYolcu tarafından 03/Haz/15 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
destekliyorum bende
-
3900 kişi hep birlikte internetini kapattıracak ki bi işe yarasın. tabi taahhüt olayı var, sıkar. eğer piyasada değişim olsun istiyosan alternatifi destekleyeceksin.
sonuç: boş iş.