Adım Adım Tahribat.Com
-
Yıl 2001, Şeyhimiz HolyOne Tahribat’ın ilk adımlarını yeni yeni atmaya başlamış,o günki koşullara göre normal standartlarda bir site yaratmış,en içten tavrıyla yaptığı sitenin,dışardan nasıl bulunduğu hakkında bilgi edinmek için “Nasi lan güzelmi? ” diye sormuş bizlere ozamanlar.Yeni bir site için biraz ukelaca ve amatörce davranmış olsa da,o günün şartlarına göre gerçekten başarılı bir çalışma yapmış. Yıl 2002, Şeyhimiz şuanki tahribatın temellerini atmış diyebiliriz.Muridleri yavaş yavaş toplamaya başlamış,biraz popülerlerşmiş;”Siteme Link ver diye ICQ’ma gelmeyin, Ayrıca Dizayn hazırlamak için yardımcı da aramıyorum yada site için ortağa da ihtiyacim yok…” gibi sözleriyle anlıyoruz bu durumu. Yıl 2003, Artık kardşımızda çok daha populerleşmiş bir tahribat.com var.Ayrıca efsana program Denyo Launch’ın da temelleri atılmış ve 1.versiyonu çıkarılmış.Ozamanlar bizimle çok daha fazla vakit geçiriyormuş HolyOne.Mutluluklarını,üzüntülerini tahribatla paylaştığı zamanlar.En basitinden bize sınıfı geçtiğini şöyle müjdelemiş; “Tahribat.com un Yaraticisi, webmasteri, programcisi, yani herseyi olan HolyOne 3. denemede 1. sinifi basari ile bitirdi. Bu haber üstüne kendilerini parçalayan türkiyenin dört bir yanindaki hayranlari agir hasar gördü. Istanbulda ise Hawayi fisek gösterileri ile kutlandi.” Yıl 2004, Döküman arşivimiz bayağı genişlemiş,site hiç olmadığı kadar populerleşmiş. 2,5 milyon hite ulaşılmış.Hackerpowers.com yaptığı ataklar yüzünden sitede bazı kesintilerin yaşandığı duyrulmuş,Hackerpowers’a meydan okunmuş ve kapak edilmiş.Webwiz forum sisteminde bile tahribat’a teşekkür edilmiş.Daha sonra uzun süreli bir kapanma durumu söz olmuştur. Yıl 2005, Uzun süre kapalı kalmanın ardından,güzel bir flash introyla,efsanenin tekrar geri döneceği duyrulmuştur ve ardından site tekrar açılmıştır,ve portalda şahane değişiklikler vardır.Bukez çok daha populer ve profesyonel hale gelmiştir.Ayrıca IRC serveri açılmıştır.Yıl 2006, Çok fazla bir değişiklik olmamış fakat HolyOne yeni tasarımı “Hayırlı Ossun” konusuyla duyurmuştur. Yıl 2007, Site şuan ki tasarımına kavuşturulmuş artık hit 8 milyona ulaşmış,herşey yerine oturmuş,gidenler olmuş,gelenler olmuş,ama bence tahribat.com’un en parlak senesiydi. -

görünüşe bak a.qqq ne güseL :| aslında bunu kullansalar hala daha sexo manyak duruyorr -
Vay be:D
-
Birçok kez verildi
-
2005 dekı renkler daha güzelmış
-
verilmiş olamaz, az önce yazdım ben bu yazıyı,web archive verildi diyosan,onlar zaten verildi,o linkleri görüntü olsun diye koydum zaten ..
-
ayıp ayıp tbt yi bu kadarda bariz kişisel çıkarların için kullanman :/ (sitesine verdiği backlink'den bahsediyorum)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
ayıp ayıp tbt yi bu kadarda bariz kişisel çıkarların için kullanman :/ (sitesine verdiği backlink'den bahsediyorum)
seo bilgin 0.Backlink ne onun anlamını bilmiyosun daha. -
"hayırlı ossun... " konusunda yanlışın var. o konu 19 Aralik 2002 (Persembe) 05:14 tarihinde açıldı. ve tahribatın en eski konusu şuan.
tabi başka hayırlı ossun konusu yoksa
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------HighNitro bunu yazdı:
seo bilgin 0.Backlink ne onun anlamını bilmiyosun daha.
görcez kaç olduunu :Den azından senin gibi rakiplerimin sitesinde linkim olsn die ezik yorumlar yapmıyorum :D muhauh
-
tamam sen en büyüksün.