folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adım Adım Tahribat.Com

Adım Adım Tahribat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahribat%20ilk

Yıl 2001, Şeyhimiz HolyOne Tahribat’ın ilk adımlarını yeni yeni atmaya başlamış,o günki koşullara göre normal standartlarda bir site yaratmış,en içten tavrıyla yaptığı sitenin,dışardan nasıl bulunduğu hakkında bilgi edinmek için “Nasi lan güzelmi? ”  diye sormuş bizlere ozamanlar.Yeni bir site için biraz ukelaca ve amatörce davranmış olsa da,o günün şartlarına göre gerçekten başarılı bir çalışma yapmış.
    tahribat%20ilk
    Yıl 2002, Şeyhimiz şuanki tahribatın temellerini atmış diyebiliriz.Muridleri yavaş yavaş toplamaya başlamış,biraz popülerlerşmiş;”Siteme Link ver diye ICQ’ma gelmeyin, Ayrıca Dizayn hazırlamak için yardımcı da aramıyorum yada site için ortağa da ihtiyacim yok…”  gibi sözleriyle anlıyoruz bu durumu.
    tahribat%20ilk
    Yıl 2003, Artık kardşımızda çok daha populerleşmiş bir tahribat.com var.Ayrıca efsana program Denyo Launch’ın da temelleri atılmış ve 1.versiyonu çıkarılmış.Ozamanlar bizimle çok daha fazla vakit geçiriyormuş HolyOne.Mutluluklarını,üzüntülerini tahribatla paylaştığı zamanlar.En basitinden bize sınıfı geçtiğini şöyle müjdelemiş;“Tahribat.com un Yaraticisi, webmasteri, programcisi, yani herseyi olan HolyOne 3. denemede 1. sinifi basari ile bitirdi. Bu haber üstüne kendilerini parçalayan türkiyenin dört bir yanindaki hayranlari agir hasar gördü. Istanbulda ise Hawayi fisek gösterileri ile kutlandi.”
    tahribat%20ilk
    Yıl 2004, Döküman arşivimiz bayağı genişlemiş,site hiç olmadığı kadar populerleşmiş. 2,5 milyon hite ulaşılmış.Hackerpowers.com yaptığı ataklar yüzünden sitede bazı kesintilerin yaşandığı duyrulmuş,Hackerpowers’a meydan okunmuş ve kapak edilmiş.Webwiz forum sisteminde bile tahribat’a teşekkür edilmiş.Daha sonra uzun süreli bir kapanma durumu söz olmuştur.
    tahribat%20ilk
    Yıl 2005, Uzun süre kapalı kalmanın ardından,güzel bir flash introyla,efsanenin tekrar geri döneceği duyrulmuştur ve ardından site tekrar açılmıştır,ve portalda şahane değişiklikler vardır.Bukez çok daha populer ve profesyonel hale gelmiştir.Ayrıca IRC serveri açılmıştır.
    tahribat%20ilk
    Yıl 2006, Çok fazla bir değişiklik olmamış fakat HolyOne yeni tasarımı “Hayırlı Ossun” konusuyla duyurmuştur.

Yıl 2007, Site şuan ki tasarımına kavuşturulmuş artık hit 8 milyona ulaşmış,herşey yerine oturmuş,gidenler olmuş,gelenler olmuş,ama bence tahribat.com’un en parlak senesiydi.

http://tahribat.hackbang.com/adim-adim-tahribat/ 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

görünüşe bak a.qqq ne güseL :| aslında bunu kullansalar hala daha sexo manyak duruyorr

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TnGu
    TnGu's avatar
    Erkek
    Vay be:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Birçok kez verildi

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    2005 dekı renkler daha güzelmış
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    verilmiş olamaz, az önce yazdım ben bu yazıyı,web archive verildi diyosan,onlar zaten verildi,o linkleri görüntü olsun diye koydum zaten ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    ayıp ayıp tbt yi bu kadarda bariz kişisel çıkarların için kullanman :/ (sitesine verdiği backlink'den bahsediyorum)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------
    ayıp ayıp tbt yi bu kadarda bariz kişisel çıkarların için kullanman :/ (sitesine verdiği backlink'den bahsediyorum)

seo bilgin 0.Backlink ne onun anlamını bilmiyosun daha.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

"hayırlı ossun... " konusunda yanlışın var. o konu 19 Aralik 2002 (Persembe) 05:14 tarihinde açıldı. ve tahribatın en eski konusu şuan.

tabi başka hayırlı ossun konusu yoksa

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

HighNitro bunu yazdı:

seo bilgin 0.Backlink ne onun anlamını bilmiyosun daha.

görcez kaç olduunu :D

en azından senin gibi rakiplerimin sitesinde linkim olsn die ezik yorumlar yapmıyorum :D muhauh

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tamam sen en büyüksün.
Toplam Hit: 4018 Toplam Mesaj: 26