Adımı Degiştirmek İstiyorum.
-
neşen yerine gelsin.
-
ne yalan söyleyim bende geçmişimdeki hatalarımı silmek istiyom
-
hoca bak sen bana danış ben ismimi değiştirdim . resul du barış yaptırdım . aslında değiştirmiycektim biraz şeriatçı bi isim gibi olduğu için değiştirdim .
bak şimdi gidiosun hukuk dairelerinin yanında daktilo başındaki beylere sölüosun böle böle die adam sana uygun bi bahane sölüo mesela biz dedikki küçüklükten beri adı barış ama nüfusda resul olarak geçio die dilekçe yazdırdık . sonra mahkemeye sevk ettiler işte bi duruşmada 1 şahit aldılar .abak aman ha yoldan geçen birini şahit almayın ahiret soruları soruolarmış . tanıdık biri olsun . her neyse işte aradan 2 3 ay geçti yeni nüfus kağıdım geldi.
kafana bişey takılırsa yaz .
-
visionary bunu yazdı:
-----------------------------bu arada reşit olman gerekiyor tabi dava açabilmek için.
18 yaşını doldurman gerekiyor.
-----------------------------tmm sen gider,anne babana karşı açarsın davayı,davayı kazanınca da anne baban sana yeni bir isim koyma hakkı kazanır!Bi git!
Sükut et,bilmiyorsan,bak doğrusunu da yazmışım,okuma zahmetinde bulunsaydın
-
okudum zaten merak etme...
-
dostum umarım değiştrebilirsin. benim adımda berbat.başım çok ağrıdı ismim yüzünden...telefonda tek tek şehir kodlaması.resmi işlerde de kimliğimi kullanıyorum ağızla söylemeyle bir kerede anlayan adama servetimi beğışlayacam ama öyle birisi henuz çıkmadı.
ve istesem bu isimle gayri resmi şeylerde yaparım.resmi evrakların üzerlerinde hep farklı farklı.babam vermiş ismimi.türkiyede kimsede yok ben başka isim kullanıyorum.ismime yakın bi isim.ismimi bile kullanamıyorum yaa işte böyel bi adam depresyona girmesinde kim girsin.babam sevaba girecem diye saçmalamış benim suçum ne a.q ben bu isimle amerikya gitsem.el kaide bağlantısı varmı diye araştırılır kesin.
-
visionary bunu yazdı:
-----------------------------okudum zaten merak etme...
-----------------------------
karatahta. tamam polemiğe girmeyin. ikinizdede hukukçu tipi var. iyi geçinin bakim hıııı..isim değiştirmek isteyen semi kardeş. ismin Esmaül Hüsnadan birisi.. Es-Semi herşeyi iyi işiten anlamındaymış.
fakat şöyle bişey var die biliyorum. Direkt olarak Semi ismini kullanman doğru olmazmış.AbdulSemi şeklinde olacakmış Yani O Sıfatın sahibi Allah'ın kulu anlamında.
yazıyım istedim.
isim değişeceksen şöyle yap. A.Semi Bulut yap;)yalçın bulut...
-
sem'i harika bi isim.Allah'in bi sifati.her seyi isiten manasinda.
inanirmisin bilmiyorum ama samimi olarak ismimin semi olmasini isterdim.
isini yapmak icin ailene dava aciyosun bildigim kadariyla.
-
arkadaslar degerli, guruslerinizden dolayı emegi gecen tum murid lere en içten sevgilerimi sunarım
hepinize cok tesekkur ederim sayenizde aydınlandım gercekten tbt benim ailem gibi konumu takıp etmem
için forumu yenilemem yetiyor :)