Adını Soyadını Yaz İdeal Mesleğini Bul:)))
-
Adını Soyadını yaz ideal mesleğini bulsun
lam biz at hırsızı çıktık yaw
bide yeni mesleğiniz hayırlı olsun yazmışlar ayıp be bize yapılırmı bu bea
http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm -
uğudsuz die meslek mi var a.k
indiricem bu siteyi -
Bana Büyük İnsan çıktı. Site neyin ne olduğunu iyi biliyor :)))))))
-
Bütün çıkan Meslekler Bu kadar. uyduruktan ama geyik için ideal
Tuvalet Temizlikçisi","Büyük insan","Kaldırım Mühendisi","Geyik Avcısı","İşportacı","İşbağlayıcı","Kamyon Soförü","İşletici","Yumurta Follukçusu","Balıkçı","Falcı","Üçkağıtçı","Kumarbaz","Düzenbaz","Rüşvetçi Polis","Gardiyan","Çöpçü","Çöpçatan","Ormancı","Tecavüzcü","Yönetici","Hırsız","Arsız","Uğursuz","Şaklaban","Boyacı","Şebek","Yosun Avcısı","Tuzukuru","Kurye","Hemşire","Ayak İşçisi","Mamur","İşçi","Jokey","Büyük insan","Hipermarket İşleticisi","Kabzımal","Hamal", "Röntgenci", "Uzman Çavuş", "Psikopat Avcısı", "Cadı Avcısı", "Popçu", "Topçi", "Avukat", "Sinemda Yer Gösterici", "Doktor", "Dişçi", "İmam", "Haham", "Peder", "Sütçü", "Artist", "Rahibe", "Seyis", "Astronot", "Çımacı", "Antropolog", "Vakainüvist", "Diktatör", "Soytarı", "İşadamı", "İşkadını", "Tiyatro Sanatçısı", "Devlet Bakanı", "Milletvekili", "Sekreter", "Camcı", "Manikürcü", "Turşucu", "Araba Hırsızı", "At Hırsızı", "Fabrikatör", "Bekçi", "Mühendiz", "Reklamcı", "Spiker", "DJ", "VJ", "Gasteci", "Şair", "Dublör", "Jonglör", "Banker", "Çorbacı", "Köçek", "Çoban", "Marangoz", "Sapııııııkkkkk", "Boş Gezenin Boş Kalfası","halıcı") -
yav sitenın a.q bıraktınız :d bi kaç daka sonrada sitenin zipli hali yayınlarnır gibime geliyor zuhahah
-
banada milletvkeli çıktı vay beeeee.
adaymı olsam ne yapsam :)) -
bana arsız dedi:D
-
adını yasını boyunu ata binip binemeyecegini yaz olursa işin olsun
nasıl ama -
adını yasını boyunu ata binip binemeyecegini yaz olursa işin olsun
nasıl ama -
düzenbaz çıktı hay a.q
-
işportacı cıktım sora bı daha bastım şebek yazdı :) sora bidaha bastım Düzenbaz cıktı ne iş amk :D
Toplam Hit: 5059 Toplam Mesaj: 24