Adınıza Kaç Adet Gsm Hattı Var Öğrenin
-
Hocam çok sağol.
-
vay amına koyim. üzerime hiç bilmediğim 4 hat açmışlar. nasıl yapsak şimdi.
-
benim kendi üzerime hat yok ben şimsi üzerine hat varmı yokmu öğrenemeyecekmiyim bu ne saçma uygulama yaa
birir benim başka bir yere verdiğim kimlik fotokopimim alıp hat açamaz mı yani illa yeni hat alırken verdiğim kimlik fotokopisi mi olması gerek saçmalık bu yaa bekle şimdi bu belirttikleri saistemiHerhangi bir mobil hattı olmayanların e-devlet üzerinden TC Kimlik numaralarını kullanarak sorgulama yapmalarına imkan veren sistem üzerinde çalışılmaktadır.
SeRDaR tarafından 02/Oca/13 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
kendimi bildim bileli avea kullanırım, bi tane kel alaka türksel numarası çıktı ne ayak???
-
-
kazasker1 bunu yazdı
kendimi bildim bileli avea kullanırım, bi tane kel alaka türksel numarası çıktı ne ayak???
telefon ediceksin turkcele telefonumu kaybettim hattı kapatın diye. faturasız sa iyi de birde faturalı ise, kapattığınızda adam ödemicektir. yıllar sonra bir gün türkcell in avukatı olduğu söyleyen biri fi tarihinde kapattığınız hattınıza ait faturalarnz olduğunu, uzlaşabileceğinizi söyleyecek. şimdiki faturanın 20 katını talep edecek, taksitle ödeyerek kurtulacaksınız...
inşallah faturalı değildir adına açılan hat. (genelde faturasız açıyorlar ;)
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
telefon ediceksin turkcele telefonumu kaybettim hattı kapatın diye. faturasız sa iyi de birde faturalı ise, kapattığınızda adam ödemicektir. yıllar sonra bir gün türkcell in avukatı olduğu söyleyen biri fi tarihinde kapattığınız hattınıza ait faturalarnz olduğunu, uzlaşabileceğinizi söyleyecek. şimdiki faturanın 20 katını talep edecek, taksitle ödeyerek kurtulacaksınız...
inşallah faturalı değildir adına açılan hat. (genelde faturasız açıyorlar ;)
artık öyle olmuyor işte.TİM'e yönlendiriyolar form dolduruyosun.
-
saybirs bunu yazdı
üstüme 2 tane hat buldum tanımadığım numara
bunlara nasıl bi yol uygulayabilirim acaba ?
gidip kapattırsam içim elvermez.
gidip bi ibnelik yapmam lazım :D
ahah :D süpersin :D
-
Sistemde arıza meydana geldi. Tekrar deneyiniz.

Operatörün sisteminde arıza meydana geldi. Lütfen tekrar deneyiniz.
şaşırmadım.
-
TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz. :) üstüme değilmiş ya hattım iyi mi