Adınızın Katakana Olarak Yazılışı...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
katana japon samuray kılıcının adıdır
-----------------------------site australian filan diyo ama?hem australia haritasıda var bu samuraylar kangurulardan kaçıp japonyaya göç etmiş olmasın?
-----------------------------Katana (刀), ya da taçinin kullanımını takiben 1400'lerden sonraki ismiyle 大刀 dayito, tek-yönlü, uzun Japon kılıcıdır.[1][2][3] Çoğu Japon, katana kelimesini genel olarak kılıç anlamında kullanır.
Japon samurayı tarafından kullanılan, geleneksel tek-yönlü, kıvrık kılıç çeşididir.
wikipedia
Ek:
australian kyoushin diyo, kyokushin bi karate çeşididir. yani bi karate sitesi olmalı.
-----------------------------wikipedia ya karşı boynumuz kıldan ince :F
-
herman en karizma benimki galiba
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------wikipedia ya karşı boynumuz kıldan ince :F
-----------------------------ben önceden biliyodum hepsini de yanlış anlama çoğu kişi birinin söylediklerindense wikipediayı kaale almayı tercih ediyo :)onun için alıntı yapmak zorunda kaldım.
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------bende niye öyke acayip bişey çıkmadı
Saigin buraku
-----------------------------aynen
Yunus - Yunusu
ne kdr değişmiş ama :)
-
Hocam orda değişmesini beklemek değilde ben katakana daki yazılışını görmeniz için vermiştim,dövme felan da yaptırabilirsiniz adınızla
-
bu ne ya saruperu olduk :Sbende adam gibi bişi cıkarsa nick yaparım dedim ama bunu koysam dalga gecerler heralde:D
-
vay japon insan nakamura :) yaw katakana yı boşverde sen git şu japonyaya sen bana katana alda gel bir tane
-
ewt hocam bune japon sevgisi yaa , nerelisin sen? =) (@nakamura2)
-
sunyy2003 bunu yazdı:
vay japon insan nakamura :) yaw katakana yı boşverde sen git şu japonyaya sen bana katana alda gel bir tane
-----------------------------katana almak kolay mı hocam :)
-
a i te ku nu :S