Admin Listesii [ Bi Admin Baksın :P ]
-
Menü sistemi değişti sadece siz merak etmeyin tahribat sağlam ellerde :)
-
TugrulBaba:
merak etme adminlerin alayı bakmıstır konuya..:):)
saol abi benden bahsediyorsun :P :)) -
Mesaj renegadealien tarafından 6 Temmuz 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
Menü sistemi değişti sadece siz merak etmeyin tahribat sağlam ellerde :)
---------------------------------------------
eyvalla hocam :D -
Bencede :) -
hoja hakaten epey merak konusu olmuştu bi rene çıkıyodu tepeye bi holü :D egzantirik bi durum yane.. :p
-
valla abi yükselme grubu gibi oldu yani hergün deişiyo eklenen oluo cıkan oluo bigün rene basta oluo bigün holy anlamadım gitti :)
-
Bende soracaktım:)
Benden önce davranılmış. -
Soruna acıklık getirsek iyi olacak sanırım...
Sistem özel yazım olduğu için diğer sitelerdekinden farklı bir sistem var...
Tahribat.Com'a giren herkezin belli bir access(erişim hakkı) bulunmakta. Bu erişim hakları -2 den başlayıp 10 a kadar çıkmakta.
10 en üst düzey admin demek ve iki kişide var ben ve holy, daha altında 9 8 7 6 5 4 3 2 1 diye devam edebilen admin kategorileri var yanlız pratikte 5 ve üstü işe yaramakta. adminlerimizin bir kısmı 9 bir kısmı 7 accese sahipler. Yani 2. drece admin ve 3. derece admin diye nitelendiriliyor...
Bi benim bi holynin üste cıkma mevzusuna gelince, ikimizinde accesi aynı olduğundan dolayı sqlin azizliğinden arada sırada sıralamada holyi üste yazıyor arada sıradada beni üste yazıyor :) Olan bundan ibaret...
Güvenlik sebebi ile sol taraftaki menüde bundan sonra sadece 1. ve 2. derece adminler listelenecek, 3. derece adminler gizli kalacak... Olay bu arkadaşlar :) -
TugrulBaba:
lord max
saol abi benden bahsediyorsun :P :))
yapma hacı bu kadar tevazü olmaz lütfen ( site elimde) -
rene olayyı gizlio ben biliom nolduğunu:
bu adminler insan deil arada sırada diğer gezegenlere gittikleri için dünyada gözükmüolar sitede bulamıo doğal olarak yok gösterio
üst alt meseleside:
im doğru işler yapıosa üste cıkıo
kaynak:gereksiz işlerden sorumlu bakanlık
Toplam Hit: 6908 Toplam Mesaj: 47