Administrator Şifresi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

sau_nightmare bunu yazdı:
    -----------------------------
    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar pc güvenli kiptede şifreli. SAM dosyasında tutuluyormuş şifreler muhtemelen bu dosyayı okumak gerekiyor arkadaşın dedği gibi bu dosyadaki şifreyi okuyabilen program olabilir. fakat gene login olmak gerekiyor hesaba. şifreyi resetlemeden giriş yapmak mümkün değil galiba :(
    -----------------------------

SAM dosyasıydı evet okuna biliyor ve çözülüyor ben işi bir derece daha ileri götürmüştüm ağdaki diğer kullanıcıların belirlediği kendi kullanıcı parolalarını dahi kırıyordum sende şöyle bir şey yapabilirsin makinayı live cd ile başlatırsın SAM dosyasını alırsın ayrı bir yerde çözersin geride hiç bir iz bırakmadan,

Edit:

Ahanda kaynak lc4 programın da adı,

http://www.turkworm.com/default/nt2000xp_sifrelerini_sami_kirmak-t1378.0.html;imode=

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    elcomsoft u kullanabilirsin. tüm hesaplardaki şifreleri gösterir. ama program ı kullanmak için oturumun açılmış olması lazım. bulamazsan upload edebilirim

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 2884 Toplam Mesaj: 13