ADMİNLERE SESLENİŞ
-
Forumların kalitesinde inanılmaz bir düşüş var allahın hanzoları sırf iki küfür yazıp eğlenmek için üye oluyolar.Bu tür davranışlarda bulunan adamların üyeliklerini filan iptal etseniz hiç fena olmaz.Bu siteye üye olan adam gibi adamların da adlarını kirletiyolar böyle herifler.
Bu konuda beni destekleyen site üyeleri de lütfen görüşlerini yazsınlar.
DAHA TEMİZ ve KALİTELİ BİR FORUM dileğiyle.... -
+1
ben foruma 6-7 aydır ugramıyordum.
degismis gibi bazı şeyler.
-
holyone şu inadını yenip yeni bi tasarım ve yeni bi forum scripti ile ise baslasa iyi olur..
boylece forumun temizligi daha kolay saglanir..
bide guvendigi adamlara yetki puani olarak 10 verirse iyi olur. ir2 nin soyledigi kadariyla cok yogun oluyor genelde.. ilgilenecek saglam adamlar bulup onlarada yetki verse de yetkili sayisi artsa ..
ben cigicigi.com adminiydim raggamen ile. simdi ilgilenmiyoz ikimizde isler nedediyle. bakin goxxip ne guzel bakiyor foruma.. helal olsun valla adama -
*ZREUL* BUNU YAZDI
-----------------------------------------------
Forumların kalitesinde inanılmaz bir düşüş var allahın hanzoları sırf iki küfür yazıp eğlenmek için üye oluyolar.Bu tür davranışlarda bulunan adamların üyeliklerini filan iptal etseniz hiç fena olmaz.Bu siteye üye olan adam gibi adamların da adlarını kirletiyolar böyle herifler.
Bu konuda beni destekleyen site üyeleri de lütfen görüşlerini yazsınlar.
DAHA TEMİZ ve KALİTELİ BİR FORUM dileğiyle....
-------------------------------------------------
arkadasim sen hep ayni samanimi yersin, birazda gigir yapalim degilmi hep hack da olmaz yani. sanal bir sosyal hayatimiz olsun degilmi!!!!!!!!!!
-
insan biraz da gülmeli ama küfür olayina ben de karsiyim. Su ana kadar hic kimseye cok kötü hakrette bulunmadim bunu arastirabilirsiniz. kisacasi Beni örnek alin :))
en cok geyik muhabbetini seviyorum.
sikayetci oldugum konulara gelince:
BAzen cok heycanla takip ettigim konular birden siliniyo.
Not: Konuyu yanlis yere acmissin -
Kabadayi bunu yazdı:
-----------------------------
insan biraz da gülmeli ama küfür olayina ben de karsiyim. Su ana kadar hic kimseye cok kötü hakrette bulunmadim bunu arastirabilirsiniz. kisacasi Beni örnek alin :))
en cok geyik muhabbetini seviyorum.
sikayetci oldugum konulara gelince:
BAzen cok heycanla takip ettigim konular birden siliniyo.
Not: Konuyu yanlis yere acmissin
-----------------------------
konu yanlis yere acildi diye silinmez
sadece ilgili bolume tasinir.
-
bunu yeni sistemden yazıyorum sanırım ilk mesaj oluyo benimki :P
ya yeni sistem iyi hoş
ama çok daha sıkı bi yönetim istiyorum ve ben yetki alırsam yandınız paso silip banlıyıcam
-
Valla Dizayn Fena Olmamiş ... Ufak Tefek Eksikler Var Ama Biter bir kaç güne :)
-
ben bu yeni rekleri manyak sevdim.!
-
ya iyi diyil tasarım baa
renkler güsel laf yok
şuan çok bug war 10- 15 tane yakaladım
-
Güsel olmuş farklı renk ama iş kodda
Toplam Hit: 3962 Toplam Mesaj: 13