Adobe After Denemeleri
-
uzun zamandır kıçı kırık pc mi toparlama çalışmama şahit oldunuz
Hep adam gibi render yapsın bekletmesin filan demiştim. Çoğu efekti bırakın bekletmeyi baştan yapamıyordu.
Şimdi en azından uğraşabiliyorum. bir iki denemem oldu yine.
Ve bu sefer garanti veriyorum patates götü çükü show yok.
Buraya koyuyırum yine iki tane.
Ben bu işlerden bek anlamıyorum genelde izleyerek gidiyorum youtubedan filan.
Bana bildiğiniz şunu şunu da yapsana filan dediğiniz şeyler olursa kendimi geliştiririm bende
Bu videodaki şekli üstünüze almayın. 6yıldır sürkeli onu birbirimize yedirmeye çalıştığımız bir eskie v arkdaşım var. Ona özel hazırlandı o video
Bu arada adamın nickini @patatesinyaveri olarak aldığım için sitemizede uğramıyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jhgjixygd7w
https://www.youtube.com/watch?v=AMfWtirW2Zg
-
yat uyu la nörecan aftırı, şaka bir yana gayet hoş gardaşım amatöre göre
-
amatörün amatörü sağol . değğim gibi yaracılık diyorsan sadece müzik seçimi:) gerisi monkey see monkey do
-
Nasi perde kullaniyosun.
-
hız kısmı iyiydi.. klişeleşmiş ayna sahnesinde kan senkronize olmamış yinede amatör seviyesine göre iyi:)
-
MuhammeT bunu yazdı
Nasi perde kullaniyosun.
?perde yok abi
-
21li bunu yazdı
hız kısmı iyiydi.. klişeleşmiş ayna sahnesinde kan senkronize olmamış yinede amatör seviyesine göre iyi:)
Kanin ilk cikis yeride iyi defil.renk tonuda gzl degil mesela.duvara geliyo ama duvara geleninin aynada yansimasi yok.
Ama dedigin kismi cok zorladi beni. en son ulan ben parami kazanicam bu isten kaktir dedim:)
Sagol :)
-
Isin cahili olarak ben sevdim.
-
Birinci videon terbiyesiz, sevmedim :)
İkinci video fikir ve uygulama olarak güzel, detaylıca inceleyip şurası olmamış diyemeyeceğim...
2 inci videoya bakarak seni amatörlükten çömez e terfi ettiriyorum.
-
Yesil perde kullanmadan arka plan sabit sadece sen hareket ediyorsun ve videoyu hizlandiriyorsun. O mantiklami yaptin anlamadim :)
-
pattis abi ben beğendim ya ve gülmekten ölüyom her izlememde :D