Adobe CS5 Master Collection | Buharı Üstünde
-
yarından indirmeye başlıyım bakalım umarım silinmeden indirebilirm :) saniyede 106 kb le nasıl incekse :D
bu arada 12,63 GB miş
-
Buyrun arkadaşlar rapid premi olmuyanlar için torrent linki :) Creative Suite tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama :) biri sürümlerini açıklarsa güzel olur valla :)
Adobe Creative Suite 5 Master Collection torrent
http://www.picktorrent.com/download/52/4587062/adobe-creative-suite-5-master-collection-torrent/
-
tam sürümü çıksın öyle indirmeye karar verdim..
-
Maresca indirebildin mi hoca ? Merak ediyorum sorun yoksa tabana kuvvet bende indirmeye çalişiyim :)
-
indirip kuran, kullanan arkadaşlar yorumlarınız .. ?
-
torrenti çekiyorum güvenilir mi ???
-
İndirdim, kurmak bu güne nasip oldu. Windows 7 x64 kullanıyorum hayet güzel kuruldu. Daha çok Photoshop'la ilgilendiğimden sadece onu kurcalama fırsatım oldu.
Uzun lafın kısası çalışıyor ve "serial" uyumlu.
Not : Rapidshare'den indirdim, Torrent'teki hakkında bir fikrim yok.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
İndirdim, kurmak bu güne nasip oldu. Windows 7 x64 kullanıyorum hayet güzel kuruldu. Daha çok Photoshop'la ilgilendiğimden sadece onu kurcalama fırsatım oldu.
-----------------------------dostum premiere baksana bir bende calısmadı sende calısıyormu?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------hocam DW de ilk göze çarpan değişiklikler nelerdir SS koyabilirmisin :) ben bile daha deneyemedim
heyecan yaptım durduk yere :|
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------hocam DW de ilk göze çarpan değişiklikler nelerdir SS koyabilirmisin :) ben bile daha deneyemedim
heyecan yaptım durduk yere :|
Dw'yi pek kullanmadığım için yorum yapamıycam.
Premier ile de işim olmadığından kurmadım, kusura bakmayın.