folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Adobe Photoshop CS3 | Full | Tek Link

Adobe Photoshop CS3 | Full | Tek Link

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    cs3 mu kaldı arkadas yahu

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

hipokondriyak1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Vay arkadaş yaaa... Nekadar bencilsiniz yahuuu... Hacım senin bilgisayarn CS5 yada üstünü açabilir. Peki sistemi iyi olmayan kullanıcılar ne yapacak ? Bencil olma hacıııı... Herkesi düşünmek lazım...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:

Vay arkadaş yaaa... Nekadar bencilsiniz yahuuu... Hacım senin bilgisayarn CS5 yada üstünü açabilir. Peki sistemi iyi olmayan kullanıcılar ne yapacak ? Bencil olma hacıııı... Herkesi düşünmek lazım...

sistem gereksinimleri aynı değilmi hoca ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende cs3 le cs5 arasındaki farkı anlamadım hiç. cs5le ne yapabiliyosam bununlada aynılarını yapıyorum. sağol hacı arıyodum fulünüde portable mı bu ?

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

sistem gereksinimleri aynı değilmi hoca ?

Hocam düşük sistem özellikli bir pc' de CS5 ile CS3 ve altını bir dene ve aradaki farkalrı buraya yaz :) Ozaman anlarsın ne demek istediğimi...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    bende cs3 le cs5 arasındaki farkı anlamadım hiç. cs5le ne yapabiliyosam bununlada aynılarını yapıyorum. sağol hacı arıyodum fulünüde portable mı bu ?

Rica ederim hocam... :) Hayır portable değil...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    CS5 Windows Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci Microsoft® Windows® XP ile Service Pack 3; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise ile Service Pack 1 (Service Pack 2 önerilir) veya Windows 7 1GB RAM Kurulum için 1GB kullanılabilir sabit disk alanı ve kurulum sırasında ilave boş alan gerekir (kaldırılabilir flash tabanlı depolama aygıtları kullanan birimlere kurulamaz) 1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ile donanım hızlandırmalı OpenGL ekran kartı, 16 bit renk ve 256MB VRAM Bazı GPU hızlandırmalı özelliklerle ilgili olarak Shader Model 3.0 ve OpenGL 2.0 için grafik desteği gerekir ___________________________________________________________________________________________________________ CS3 Windows® Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, Intel Core™ Duo (veya uyumlu) işlemci Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2), Windows Vista™ Home Premium, Business, Enterprise veya Ultimate (32 bit sürümler için onaylı) 1GB veya daha fazla RAM önerilir 5GB kullanılabilir sabit disk alanı (yükleme sırasında ek boş alan gerekir) 16 bit veya daha büyük video kartıyla minimum 1.024x768 ekran çözünürlüğü DVD-ROM sürücüsü Multimedya özellikleri için QuickTime 7.1.2 yazılımı gerekir Photoshop CS3 Extended sürümündeki bazı 3B özellikleri için en az 64MB VRAM'e sahip DirectX 9 özellikli grafik kartı Ürün etkinleştirmesi için Internet veya telefon bağlantısı gerekir Adobe Stock Photos* ve diğer hizmetler için geniş bant Internet bağlantısı gerekir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı:

1gb ram ve 512 ekran kartım var hocam gorende alien war sanıcak 6 gb ram 3 gb ekran kartım yokkı genede elıne saglık guzel paylasım. Bence aralarında fark yok ama her zaman yenılerde daha gelısmıs secenekler oluyor wındows 95 te var ama wındows 7 kullanıyoruz hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

CS3' ü paylaşmam çokmu zoruna gitti hocam anlamadım bir türlü :D İşine yarıyorsa indir. Yaramıyorsa bakma bile. Böyle bi kendini ıspatlama havası hayırdır hocammm :D Tamam sen CS5 kullan hacııı :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı:

CS3' ü paylaşmam çokmu zoruna gitti hocam anlamadım bir türlü :D İşine yarıyorsa indir. Yaramıyorsa bakma bile. Böyle bi kendini ıspatlama havası hayırdır hocammm :D Tamam sen CS5 kullan hacııı :D

Hee evet kendını ıspatlama cabalası paylasacaksan yenısını paylas demek ıstıyorum ama ılla yazmam mı gerek bunu :D ben cs5 kullanıyorum arada fark yok zaten sıstem gerksınımı olarka bırınde 64 mb ekran kartı dıgerınde 512 ıdı sanırım

Toplam Hit: 3937 Toplam Mesaj: 25