Adobe Photoshop CS4 Kasıyor
-
Arkadaşlar CS4üm kasıyor buna bir çözüm bulabilirmiyiz. Ram:1GB Diks alanı C+D 250GB ama neden kasıyor çözemedim.
Photoshop araçlarındandır diye düşündüm stly brus pattern vs.. ama o kadar çok araç yüklü değil :S
-
Geçen gün Photoshop hızlandırmak gibi bir şey görmüştüm.
Ben denemedim ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum..
İstersen dene belki işine yarayabilir..
Photoshop Açılırken ve çalışırken sizi ve bilgisayarınızı kasıyor mu ? Artık hızlandırmak elinizde. Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirirseniz program açılırken ve işlem yaparken artık kendini ve sizi kasmayacak %30 performans sağlayacaksanız. Garanti..
1-Photoshop'ta iken Ctrl+K Tuşuna basınız.
2-İletişim kutusu çıktıktan sonra Ctrl+7 Tuşlarına basınınz.
3-Scratch Disk Bölümünde
First:Startup
Second: c
Thirt : d -
Hocam blki elinde olandakinde bi sorun olabilir.Başka bi yerden bulup tekrar yüklersen faydası olabilir.Bnde cs4 kullanıyorum kasılma fln yok bnm ram 2 gb ama 1 gb dada sorun çıkaracağını zannetmiyorum..
-
eXeLanS bunu yazdı:
-----------------------------Geçen gün Photoshop hızlandırmak gibi bir şey görmüştüm.
Ben denemedim ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum..
İstersen dene belki işine yarayabilir..
Photoshop Açılırken ve çalışırken sizi ve bilgisayarınızı kasıyor mu ? Artık hızlandırmak elinizde. Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirirseniz program açılırken ve işlem yaparken artık kendini ve sizi kasmayacak %30 performans sağlayacaksanız. Garanti..
1-Photoshop'ta iken Ctrl+K Tuşuna basınız.
2-İletişim kutusu çıktıktan sonra Ctrl+7 Tuşlarına basınınz.
3-Scratch Disk Bölümünde
First:Startup
Second: c
Thirt : d
-----------------------------Hocam CS4'te Ctrl+7 yapınca First Second Thirt kısmı yok bunu bende görmüştüm biyerde ama bu işlem CS3 için
-
Konu hakkında fikirleri bildikleri olan yokmu arkadaşlar
-
cs4 maalesef kasıyo, yapacak birşey yok. cs3 kullanmaslısın çok özel bi durum yoksa.
-
cs 3 en iyisi
-
performance menüsünden enable openGL drawing seçeneğini aktifleriştir, not cs 4 diğer sürümlerle kıyaslanamaz bile :p
-
CS4 kurarken hiç uyarı almadınız mı? Minimum sistem gereksinimi 2 GB Ram. Disk alanıyla da alakalı bir durum yok işlemci + ram miktarı önemli. p4 3.0 işlemci, 1,5 GB ram var hafiften yavaş çalışıyor. Zaten windows kuracaktım kurmadan önce nasıl birşey diye bakayım dedim. Yoksa ben hala Photoshop 7 kullanıyorum her işimi görüyor. İlla son sürüm kurup kasmaya gerek yok.
-
Ben photoshop cs4 portable ile çalışıyorum. Benim sistem de eski olmasına rağmen hiçbir şekilde kasmıyor. Hatta cs2 ve cs3 ten daha hızlı.
-
Bende de çok kasmıştı.. 2gb ram / athlon 64*2 Kaldırdım bir kaç gün önnce fakat ..
Sanırım bazı ayarlar yapmak gerekiyormuş sonradan öğrendim..
Settingste Open gl desteği var orayı tıklatın.. Bir faydası olabilir belki...
Orada kullancağı hafıza miktarı ayrları falan da var
Tabi scrach disk olarak da PSun kurulduğu fiziksel diskten başka bir diski göstermek performans arttıracaktır.. Ama open gl davasını sonradan öğrendim denemedim açıkçası... orta boyuttaki dosyalarda bile kasıyordu...
Bir deneyin sonucu bize de söyleyin