Adolf Hitler - Kavgam
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Alın 3 cilt Marxın kapitalini ve 2 ciltlik artık değerini okuyun Atatürkün Nutuğu okuyun.Her ne kadar sevmesemde Stalinin Korporizasyon Hareketini yada Milli Demokratik Devrim eserini okuyun.Leninin Tek ülkede sosyalist devrimini veya Ekim Devrimi Dosyasını.İngiliz yazar Lord Kinross'un Atatürk isimli eserini okuyun.John Maynard Keynesin Genel Teori ve Makro iktisadını okuyun.Orhan Hançerlioğlunun Düşünce Tarihini okuyun.Ama bu sefil ve vatansız yaratığın kitaplarıyla vakit kaybetmeyin.Benim vaktim bol bu hıyarı merak ediyorum diyorsanız okuyun.
-----------------------------marxın lenin kitaplarını sen oku ? asıl vatansız ve sefil olan onlar hıyar olan da sensin :| gerçi sende vatansızsın ya neyse...
-
Tamam hocalar konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok..
-
Bu konuda büyü var sürekli tartışma çıkıyor :|
2. ihtimal: irwa flood korumasına takıldı konuya yazamadı konu lanetlendi :|
-
Hitler,ikinci dünya savaşı ve naziler ile ilgili konularda neden hep basma kalıp fikirler ve cümleler kullanılması bekleniyor.Aşın şunları artık.Birisi objektif baktığı an hemen özenti,almancı, ve Türk halkına liderlik etmiş kişileri kenara iten insan muamelesi görüyor.Yok öyle bir şey.Mustafa Kemal ATATÜRK'üde bu konularda hemen ön plana çıkartarak kimseyi dolaylı yoldan zan altında bırakmaya çalışmauın.Bu şark kurnazlığıdır.Atamız tartışmasız hepimiz için ayrı bir yerdedir.Ancak,gençliğinde amele,askerde on başı olupta tarihi değiştiren bir adamı herşeyi bir kenara koyarak taktir etmezsek aptalın önde gideniyiz demektir.Keza leninde öyle.Kendisi sevmem ama göstermiş olduğu başarıyı taktir ederim.Bakın size bir sır vereyim ;
Herşeyde hemen tarafçı hemen benci değilse öldsün anlayışı güttükçe,ilerletebilceğimiz tek şey yumruklarımız ve aletlerimiz olucaktır.Objektif olmak,herşeyi bir kenara bırarak amaçları ve idealleri uğruna savaşan insaları kendimize örnek almalı ve taktir etmeleyiz.Azimlerini,hırslarını ve inandıkları şeye olan inançlarını..Bu Atatürk,bu hitler bu lenin.Bir şey farketmez.Bu insanlar senin benim yapamadığımız şeyleri başarmıştır.Artık,konuları objektif değerlendirme olgunluğuna eriştiğimiz vakit bir şeylerin değiştiğini görücez.Bu sırada ortalığı karıştıran tarafcı olan ve diğerlerini zan altında bırakanlarıda beraber siktir edicez.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
Alın 3 cilt Marxın kapitalini ve 2 ciltlik artık değerini okuyun Atatürkün Nutuğu okuyun.Her ne kadar sevmesemde Stalinin Korporizasyon Hareketini yada Milli Demokratik Devrim eserini okuyun.Leninin Tek ülkede sosyalist devrimini veya Ekim Devrimi Dosyasını.İngiliz yazar Lord Kinross'un Atatürk isimli eserini okuyun.John Maynard Keynesin Genel Teori ve Makro iktisadını okuyun.Orhan Hançerlioğlunun Düşünce Tarihini okuyun.Ama bu sefil ve vatansız yaratığın kitaplarıyla vakit kaybetmeyin.Benim vaktim bol bu hıyarı merak ediyorum diyorsanız okuyun.
-----------------------------marxın lenin kitaplarını sen oku ? asıl vatansız ve sefil olan onlar hıyar olan da sensin :| gerçi sende vatansızsın ya neyse...
Sen o büyük ağzını fazla açma hakaret etme terbiyeni takın.Zorunamı gitti hıyar dedim diye führerine.O vatansız dediğin leninin ordusu hitlerin kıçına soktu almanya dediğin vatanı ötesine gerek yok. -
-
Gün Gelecek Tüm Dünya yahudilerin hepsini oldurmedım dıye bana küfür edecek
Adolf Hİtler Hani :>
-
Siyaset yapabilmen için Düşmanını bilmen lazım ;)