Adolf Hitler Öldü Mü, Yaşıyor Mu?
-
RedKit bunu yazdı:
-----------------------------
arapları çok sevdiğim söylemez ama sonuçta filistinde ezilen bi halk var nasıl olrda israile terör uygularlar.yoksa hergün onlar mı öldürüyor küçücük çocukları.bu terördür.hani biz nasıl diyorz bebek katili diye apoya.israilde odur.
hocam bahsettiği terör 60lı 70li yıllarda FKÖ(filistin kurtuluş örgütü) ve benzeri fraksiyonlarının avrupada ve dünyanın pek çok yerinde yarattığı terör dalgasıdır(hava limanları patlatılmış, büyük saldırılar yapılmış vs..) bu terörün altında daha çok kgb yani sovyetler vardır ve hedefi israil ve daha çok yahudilerdir. araştırırsanız anlarsınız. Amerika ise tarafsız olmayı seçmiştir genelde.. -
hitler bence yahudi düşmanı değil, tam tersine yahudidir! hitler sayesinde bütün avrupa (isviçre hariç) dümdüz olmuştur ve avrupanın anası s.kilmiştir.. hitlerin öldürdüğü yahudiler gerçek yahudi olmamakla beraber bir kısmı museviliği ilk kabul eden türk boyu olmalarıyla tanınan hazar türkleridir. yahudilerin inancına göre yahudilerden başka kimse musevi olamaz, fakat yahudi olmayıp da musevi olan yani sahte yahudilerin artması nedeniyle gerçek yahudiler durumdan rahatsız olmuş ve sahtelerin çoğunu katlettirmiştir..
-
bu arada 8-10 mm çapındaki bir şarapnel iki ciğeri birden nası deliyo anlamadım? ciğerler o kadar yakınmıki acep :?
-
yahudilerde sahte yahudilik diye bi şey yok!!!!
yahudilik anneden devam eden bir silsile olayı yani sahte yahudi olayı imkansız ki onlar zaten bu işi sıkı tuyolar!!!
A.hitler kendisi sadece yahudi düşmanı değil , ari alman ırkından hariç tüm insan ırkları düşmanıdır ama yahudilerin önde
gelenleri tüm yahudileri FİLİSTİN topraklarına devlet kurmaya çağırmıştır fakat Almanyada yaşayan yahudiler Almanyadaki
rahat ortamı bırakıp filistine gitmek istemeyince yahudilerin önde gelenleri ve yahudi fanatikleri gelmek istemeyen
yahudilerin (binbir ayak oyunuyla) hitler hükümetince cezalandırılmasını sağlayıp muhtemel ayrılıkların önüne geçmşler ve
aynı zamandainsan hakları adı altında Almanyadan tonlarca parayı mahkeme yoluyla almışlardır. yahudi katliamları
esnasında dakatliam için kullanılan tüm tesçizat,araç, gereç, cephanelik masrafları fanatik yahulerce seve seve hitler
hükümetineödendi. özetle yahudilerin geleceğe yönelik oynayan bir millet olmasını bütün tarih ibretle kaydedecektir.
keşke türk milleti türbanla, saçimle, siyasetle vesaire zavazingo boş aptal muhabbetlerle vakit kaybedeceğine
geleceğe yönelik planlar yapsa!!!! ahhhhh keşke....nerrdeeee!!!! :(
-
muhtemelen 10 yada 20 yıl önce öldu ya arjantin ya ispanya yada türkiye de yasadı belli bir sure burdan belli planlarla belli bir sure sonra kendi ideolajisine benzer bir
olusumu tetiklemek için hazırlık yaptı ve ebedi hayata bıraktı kendini suanda zaman akıp gitmekte geri sayım ilk ona girmeye basladı bile
-
Fistandantilus bunu yazdı:
RedKit bunu yazdı:
arapları çok sevdiğim söylemez ama sonuçta filistinde ezilen bi halk var nasıl olrda israile terör uygularlar.yoksa hergün onlar mı öldürüyor küçücük çocukları.bu terördür.hani biz nasıl diyorz bebek katili diye apoya.israilde odur.
hocam bahsettiği terör 60lı 70li yıllarda FKÖ(filistin kurtuluş örgütü) ve benzeri fraksiyonlarının avrupada ve dünyanın pek çok yerinde yarattığı terör dalgasıdır(hava limanları patlatılmış, büyük saldırılar yapılmış vs..) bu terörün altında daha çok kgb yani sovyetler vardır ve hedefi israil ve daha çok yahudilerdir. araştırırsanız anlarsınız. Amerika ise tarafsız olmayı seçmiştir genelde..
-----------------------------hocam ben yazıyı yakın tarihe yani 10-15 yıllık öncesi ve bugün için değerlendirmiştim.ama sonradan düşndüm ve dediğinde haklısın.sonuçta mücadeleleri ne kadar haklı olsada sivilleri hedef alan her eylem terördür.yani kısaca dediğin doğru:D
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------her bi bok bu yahudilerin elinin altından çıkıo dünya ekonomisi bunların elinde, masonluk desen zaten temeli bunlar uğraşmamak lazım
adolf hitler boşuna dememiş öldürmediğim her yahudi için bana kızacaksınız diye.
-----------------------------okulda iki arkadaşımda bu konudan birbirine girmişti
...
>> yahudiler bunları hakettiler çünkü onlar böle bi ırktı
<<ne demk haketti sen bi ırk hakkında böle bi genelleme nasıl yapabilirsin
...
çocuğa kavgam kitabını aldığımı söylemediğim iyi olmuş
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
Dünya ya 2 tane muhteşem insan geldi..
1.si Mustafa Kemal Atatürk
2.si Adolf Hitler
ve bu iki muhteşem insan benim için ölümsüzdür..
3. che :) unutmamak lazım devrim adamlarını. -
Stifler bunu yazdı:
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
Dünya ya 2 tane muhteşem insan geldi..
1.si Mustafa Kemal Atatürk
2.si Adolf Hitler
ve bu iki muhteşem insan benim için ölümsüzdür..
3. che :) unutmamak lazım devrim adamlarını.
deniz gezmiş konusu bitti gene siyaset olcak amk bu konunun da içine edilcek karıştırmayın yaw che,deniz gezmiş,Türkeş bu kişilerin isminden bahsedilince kavga çıkıo yasaklansın bu 4 isim :) adil olmaya çalıştım umarım başarmışmdır -
bulutbey bunu yazdı:
"bir gün öldürmediğim her yahudi için bana sitem edeceksiniz" ADOLF HİTLER ben etmeye başladım bile a.q
ne yalan söyliyim ben de etmeye başladım...