Adore Kedi Evi 10 TL - Yeni Kampanya
-
Evimde ve Evimin etrafında hayvan sevmiyorum . Hatta köpeklerden korkuyor ve nefret ediyorum .Ama ara sıra açık mama alıp sağa sola dökerim . Yaz olsun kış olsun . Baraja mangala her gittiğimde kasapta atık ne varsa alır baraj çevresindeki atılmış köpek sürüsü ne götürürüm .
Ayrıca pendik belediyesi eskimiş seçim sanıklarından epey bi kedi evi yapıyor . Baya bir sulukta yaptılar otomatik su alıyor falan . epey mahalle arasında ekmek toplama kutusuda var .
Ben şeyi merak ettim bi ara migros ta ucuz mama vardı 5 liraya 2..3 paket alırdım Benmi yanlış hatırlıyorum . Gerçi içi azdı ama olsun . Onun reklamda yapılmalı .
Bu yer altı çöp konteyner leri moda oldu hayvanlar daha az yemek bulabiliyor . Kedi köpek kuş . . .
Mümkünse şu plastik tabaklara bişeyler koyun yesin hayvan cağızlar .
-
samaccc bunu yazdı
Ben şeyi merak ettim bi ara migros ta ucuz mama vardı 5 liraya 2..3 paket alırdım Benmi yanlış hatırlıyorum . Gerçi içi azdı ama olsun . Onun reklamda yapılmalı .
Hala satılıyor hocam dostluk maması diye geciyor paketi 1.25 TL
Fakat kg olarak değerlendirildiginde pahalı oluyor devamlı kedi besleyen biriyseniz maliyetli oluyor
Acık kedi köpek mamalarıda satıyorlar bilginize
1 TL'lik bile alabiliyorsunuz
-
1 kendimize bir de alt komşu adına ayrı ayrı alsak yollarlar mı ki ? yoksa kötü niyetlisin diye düşünürler mi ?
-
32.143 adet kedi evi dağıtılmış stok kalmamış muhtemelen yakında tekrar açarlar . bu arada kipa mamalarda %50 indirim yapmış dostluk mamaları var 1 liraya yolunuz düşerse bunlardan alın hocalar
-
rapidhacker550 bunu yazdı
1 kendimize bir de alt komşu adına ayrı ayrı alsak yollarlar mı ki ? yoksa kötü niyetlisin diye düşünürler mi ?
Kargo adresi olarak şube verirsen sorun olmaz diye düşünüom
-
geldi aldım 1 tane kurduk koyduk bir kaç tane daha alabilirim yaparlarsa
-

güzel düşünülmüş
-
adeleks bunu yazdı

güzel düşünülmüş
Mama kısmı kötü olmuş eğer içine su girerse oradaki 2 kilo mamayı balçığa çevirir ve kediler yemez.
-
adeleks bunu yazdı

güzel düşünülmüş
mükemmel fikir :)