folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Adore Kedi Evi 10 TL - Yeni Kampanya

Adore Kedi Evi 10 TL - Yeni Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Evimde ve Evimin etrafında hayvan sevmiyorum . Hatta köpeklerden korkuyor ve nefret ediyorum .Ama ara sıra açık mama alıp sağa sola dökerim . Yaz olsun kış olsun . Baraja mangala her gittiğimde kasapta atık ne varsa alır baraj çevresindeki atılmış köpek sürüsü ne götürürüm . 

Ayrıca pendik belediyesi eskimiş seçim sanıklarından epey bi kedi evi yapıyor . Baya bir sulukta yaptılar otomatik su alıyor falan .  epey mahalle arasında ekmek  toplama kutusuda var . 

Ben şeyi merak ettim bi ara migros ta ucuz mama vardı 5 liraya 2..3 paket alırdım Benmi yanlış hatırlıyorum . Gerçi içi azdı ama olsun .  Onun reklamda yapılmalı . 

Bu yer altı çöp konteyner leri moda oldu hayvanlar daha az yemek bulabiliyor . Kedi köpek kuş  . . . 

Mümkünse şu plastik tabaklara bişeyler koyun  yesin hayvan cağızlar .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı 

Ben şeyi merak ettim bi ara migros ta ucuz mama vardı 5 liraya 2..3 paket alırdım Benmi yanlış hatırlıyorum . Gerçi içi azdı ama olsun .  Onun reklamda yapılmalı . 

Hala satılıyor hocam dostluk maması diye geciyor paketi 1.25 TL 

Fakat kg olarak değerlendirildiginde pahalı oluyor devamlı kedi besleyen biriyseniz maliyetli oluyor 

Acık kedi köpek mamalarıda satıyorlar bilginize 

1 TL'lik bile alabiliyorsunuz

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

1 kendimize bir de alt komşu adına ayrı ayrı alsak yollarlar mı ki ? yoksa kötü niyetlisin diye düşünürler mi ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

32.143 adet kedi evi dağıtılmış stok kalmamış muhtemelen yakında tekrar açarlar . bu arada kipa mamalarda %50 indirim yapmış dostluk mamaları var 1 liraya yolunuz düşerse bunlardan alın hocalar  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

1 kendimize bir de alt komşu adına ayrı ayrı alsak yollarlar mı ki ? yoksa kötü niyetlisin diye düşünürler mi ?

Kargo adresi olarak şube verirsen sorun olmaz diye düşünüom

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

geldi aldım 1 tane kurduk koyduk bir kaç tane daha alabilirim yaparlarsa

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

güzel düşünülmüş 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

güzel düşünülmüş 

Mama kısmı kötü olmuş eğer içine su girerse oradaki 2 kilo mamayı balçığa çevirir ve kediler yemez.

http://yanduvar.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

güzel düşünülmüş 

mükemmel fikir :) 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 3429 Toplam Mesaj: 20
mama adore kedi evi