Adrenaline Gamer 6.3
-
AG nedir ? (WON) 6.3
Ag valve half life oyunu üzerine kurulan bir üst versiyon mod'dur.
Adrenaline gamer'ın en temel özelliği hl'den farklı olarak (bunny) olanağı oyunun tercih sebebidir.
AG'daki Bunny Kavramı
Bunny yapmak kavramını kısaca özetlersek, gauss( delici ) ile vurduğumuz bir X odağından gitmek isediğimiz yere doğru yaptığımız harekette normalde uçup yerle ilk temasımızda bizi duraklatacaktır, ag'da ise scroll( mouse'un yuvarlak orta tuşu ) genelde buraya ayarlıdır CFG'lerde, bu orta tuşu kendinize doğru çektiğinizde normalden farklı olarak durmayıp tekrar kaymaya devam edeceksiniz buda sizi dünyanın en hızlı fps oyunun içine sokmuş olucaktır.
CFG
Config dosyasıdır.
Player'ların custom ( kişisel özelliklerine göre ayarladıkları ) özel bindlerle çevrili bir .txt dosyasıdır.
Örneğin gauss için veyahut ok( crossbow/tataryayı ) için 3 defa 3 tuşuna basmanız gerekmekte.
CFG ile ise, bu 3 kere 3'e basmak yerine 3 tuşunun 3. sekmesindeki silahı klavyeden bir tuşa ayarlayıp tek tuşla erişmeye yarıyor.
Buda daha hızlı silah değiştirmenize yarıyor özellikle combocular iyi kullanırlar.
Bir silahı almak yerine 3-4 kere bir tuşa basacağınıza tek tuşla istediğiniz tuşa ayarlı düzenleyebiliryorsunuz.
Bunun yanı sıra daha bir çok özellik eklersiniz.
Bölge bilgileri takım arkadaşlarınızında bilgilerini görebilirsiniz bölge enerji silah olarak.
AG MODLARI
AG'da bir çok mod mevcut,
instagib (gauss)
lts (full takımlı)
tdm (1v1 atan ve daha fazlası için kullanılan mod)
ctf (takımlı bayrak kapmaca)
AG EXTRA
spectate özelliği (istediğiniz oyuncuyu izleme şansı)
vote özelliği ( birni kicklemek bazı sunucularda, eğer sıkıldıysanız başka map oylamak için, yada agstart, agpause ag_gauss_fix gibi mp_timelimit mp_fraglimit gibi istediğiniz bir şey oylamak için kullandığınız özellik olucak )
Bundan 10 yıl öncesine kadar ag'cılar aşırı aktifti, şimdilerde ise türkiyede 2-3 tane aktif sunucu var bu iş bayağı geriledi, belki tbt'dekiler gelecek vadederse neden olmasın alt yapımız var açarız ve kitle toplanabilir.
DeepNote;
AGamer'a başlamayın.
Eğer boş vaktiniz çok ise değerlendirin, uzun zamanlarınızı alabilir eğer değerlendirmem dahada sapkın işler yapıyorum derseniz o zaman başlayın :)) -
Burdan gerekli dosyaları paylaşırım erken ulaşım olsun şimdi dışarı çıkmam gerek gelince editlerim nasipse. Detayıda veririm server'ıda.
Başlayacakların yapacakları şu.
Half Life 1.5 tüm updateleri ile kuruyorlar.Sonra 6.3 Adrenaline Gamer'ı indirip kuruyorlar.
Zeytun-i tarafından 23/Tem/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir
Gerisi bende pm ile hallettiricem küçük detayları.
Kurulumu tamamlayanlar bana pm atıversin.
Download
AG'DAN ÖNCE KURULMASI GEREKEN UPDATE HL 1110 update
ftp://213.130.0.5/pub/clubix/cs15/client/hl1110.exe
http://www.dosya.tc/server13/kQSIZt/ag_63.zip.html
Burdan ag'yı indirin her ihtimale karşı taratın beyler benim sitem değil bende upload etmedim HDD'me ulaşamıyorum çünkü.
1.5'i olanlar direk kursun 1.5 varsa, 1.5 olmayanlar kurmasın 1.5'i indirsin önce.
Sonuç 6 Ay 1 Sene sonra minimum böyle oynarsınız ;
http://www.youtube.com/watch?v=W0cjsNE750I -
half life'a epey bi aradan sonra geri döndüm, sonra cs online basladım dünde.
tbt'de her türlü oyun aktivitelerine katılıyorum, bunu pas geçemem :D
linkleri yayınlayınca indirip kurarım.
-
o kadar hizli oyunu neyleyeyim csde half life de .renaissance heroes,quake oynarim daha iyi. Hizli oyuna yonelik objeler barindirmiyor o oyunlar.
-
5 sene once oynardm bunu adamlar ucuodu deli olmustm az oynadm bende ivmelenmeye baslamistm biraktm sonra ugrasamadm ve o kadar kabiliyetli degilim :d dedim gecen zeytin ag diyincr yine gireym aman adamlari vuramiom kudurdum :d 20 kere oldum 1 kere zar zor vurdum adamlar fena oynuo eger ag oynarsaniz zeytin fena dover sizi :d
-
whopper bunu yazdı
o kadar hizli oyunu neyleyeyim csde half life de .renaissance heroes,quake oynarim daha iyi. Hizli oyuna yonelik objeler barindirmiyor o oyunlar.
Sen 1 yıl ag oyna eğer 1 daha o oyunları oynarsan bir şey bilmiyorum :D
-
Programın linki yokmu
-
JuMaN bunu yazdı
Programın linki yokmu
hepsini uplamam lazım az zaman lazım
-
AG link'i verdim ordan çekin.
-
verdiğin linki indirdim
-