ADS Nedir? Nasıl Kullanılır? Veri Gizleme Ve Steganography [Döküman]
-
muhammedonur bunu yazdı
dosyayı herhangi bir upload sitesini yükleyip tekrardan indirince sakladığınız bölüm kayboluyor ama windows altında bir yerden başka bir yere kopyalayınca sorun yok.
Txt dosyasını boş bir klasörde oluştur gizli veriyi de boş bi klasörde oluştur klasörü rarlayarak upload et belki öyle olur
-
Peki yukardaki yazılımların tespit ettiği tüm dosyalar zararlı dosyalar mı ?
-
aids nedir diye okuyan tek ben miyim ? ayriyetten çizik
-
Noneyim bunu yazdıIyiyazilmisbirprogramkendiicindebircennettir,kotubirprogramisecehennemintakendisi
Peki niye bosluk kullanmadin :Deline sağlık güzel döküman.
@Noneyim mors alfabesinde boşluk yoktur. genelde cümleleri ayırmak için kovboy filmlerinden bildiğimiz "stop" kelimesi kullanılır :)
-
guzel dokuman olmus
-
iyiymis. eline saglik.
-
Uyuz bunu yazdıNoneyim bunu yazdıIyiyazilmisbirprogramkendiicindebircennettir,kotubirprogramisecehennemintakendisi
Peki niye bosluk kullanmadin :Dboşluk karakterinin karşılığı olmadığından olabilirmi?
crimeangel bunu yazdıNoneyim bunu yazdıIyiyazilmisbirprogramkendiicindebircennettir,kotubirprogramisecehennemintakendisi
Peki niye bosluk kullanmadin :Deline sağlık güzel döküman.
@Noneyim mors alfabesinde boşluk yoktur. genelde cümleleri ayırmak için kovboy filmlerinden bildiğimiz "stop" kelimesi kullanılır :)
Tamam cahilim :D ezmeyin bu kadar, ama normal bosluk karakteriyle de ayirabilirdi hani alt+255 , ya da bilmiyorum belki ayirmistir da benim konvertır yoksaymıştır -
Konuyu görmeyenler için ups :)