Adsensa Hesabı
-
İsim soyadı değiştiremeyeceğin için çekemezsin. Ancak hesap 2005 den önceki hesaplardansa başka isimle hesap ekleyebiliyorsun başka yolu yok..
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------
sahibi varken burdaki adamlara vermek daha mı mantıklı geldi :)
-----------------------------boyle kolpalarda cikmasa senin gibi dejenere olmamis yurdum insanlarinin varligindan haberdar olamayacagiz
-
çek a.k ölümlü dünya .. :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------100 dollar üzerinde parsa warsa eft hesabını son gün değişirsen para sana gelir :) ama yap demiyorum :|
-----------------------------eft de adsense kimin üzerineyse isim sabit kalıyo onun için sadece banka bilgilerini giriyorsun isim değişmeden götünü yırtsan boş :)
isimde değiştirilmiyo :)=
-
DJ_Alper bunu yazdı:
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------100 dollar üzerinde parsa warsa eft hesabını son gün değişirsen para sana gelir :) ama yap demiyorum :|
-----------------------------eft de adsense kimin üzerineyse isim sabit kalıyo onun için sadece banka bilgilerini giriyorsun isim değişmeden götünü yırtsan boş :)
isimde değiştirilmiyo :)=
banlandıktan sonra küstüm ben adsenseye ztn :P -
utanmıyor birde burada mı soruyorsun ?
-
istesende çekemezsin, çekebilsende çok kolay yakalanırsın, yakalansan bile çok kolay kurtulamazsın ;) bi kere oraya kendi banka hesabını girecen, adam bakacak para senin hesaba yatmış, hesap bilgileri orda görünüyor, dava açarsa 8 de 8 haklı, bu arada şifreyi değiştirdim, adam hesaba bi daha giremez sanma, googleye bi mail tamamdır ;)
-
benim hesaptada 40 dolar var 100 olsada alsak :|