Adsense - Yayıncı Düşmanı ".İnfo" Ve Düşük Ödeme Yapan Alan Adlarını Filtreleyin
-
Tariqatta web sitesi olan yüzlerce murid var ve çoğu adsense kullanmakta. Kullananlar listesine ben de dahilim. Fakat ziyaretçilerimin bana sövmesine neden olan içeriğe tamamen zıt ve cahil tuzağı reklamların bıraktığı etkiyle adsense yayıncılığımı askıya almıştım. Üç gün öncesinde reklamları sitenin kuş uçmaz ziyaretçi geçmez bölümüne yani en alt kısma yerleştirdim. Günlük +1000 gösterim ve +10 tıklamadan aldığım reklamlardan 0,** gibi meblalar kazanınca birşeyler yapmanın zamanı geldi dedim ve başladım filtre listesi oluşturmaya. Kendi sitemdekilerden başladım ve adsense kullanan yüzlerce Türkçe siteyi gezdim. Belirli aralıklarla aradım taradım ve 939 gereksiz ve kazançsız reklamın linklerini topladım. Tabii linkleri sürekli güncellemek lazım. Yayıncılık ilkesine aykırı hissettiğim onlarcasını şikayet ettim :) Listenin türevleri forum ve günlüklerde yayınlanıyor. Fazla kafa şişirmeye gerek yok buyrun liste:
Bu tür reklamların kökünü kazıyamayız ama sakatlamak bile bana zevk veriyor :) -
teşekkürler hocam biz filtreledikçe yenileri çıkıyor dediğin gibi durmadan güncellenmesi gerekiyor:)
-
incil.com
incilturk.com
www.barnabas-incili.comvay anasını bunların reklamı hiç denk gelmedi bana tık başı 5$ da verseler alayını yasaklarım zaten.
ayrıca liste için teşekkürler.
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
incil.com
incilturk.com
www.barnabas-incili.comvay anasını bunların reklamı hiç denk gelmedi bana tık başı 5$ da verseler alayını yasaklarım zaten.
ayrıca liste için teşekkürler.
-----------------------------Hoca o sitelerin tık başı ücretlendirmeleri de bi işe yaramaz.
-
güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederim
-
peki bu filtrelemeri yaptıktan ne kadar sonra adense bunu işleme koyuyor bazı sitelr engelleme yaptığım halde hala çıkmakta 1-2 günü bulurmu yoksa hemenmi
-
daha önce r10 da tartışıldı, reklam filtrelemenin amacı nedir biliyormusun? kendine rakip siteleri koyarsın ve böylelikle onların reklamı sitende çıkmaz, şimdi sen bu aptalca siteleri koyunca google senin sitenide aptalca site olarak algılar ve gelirin daha da düşer, bunun yerine sitenize özgün içerik ekleyerek daha kaliteli reklam çıkarttırın, daha karlı çıkarsınız. benden demesi
-
hotboy bunu yazdı:
daha önce r10 da tartışıldı, reklam filtrelemenin amacı nedir biliyormusun? kendine rakip siteleri koyarsın ve böylelikle onların reklamı sitende çıkmaz, şimdi sen bu aptalca siteleri koyunca google senin sitenide aptalca site olarak algılar ve gelirin daha da düşer, bunun yerine sitenize özgün içerik ekleyerek daha kaliteli reklam çıkarttırın, daha karlı çıkarsınız. benden demesi
Hoca özgün içerik kurtuluş kapımız tamam da İslam ile ilgili sitemizde çıkan ateşli yatak, kontör kazan, ateşli videolar falan filan derken ziyaretçi siteden tiksiniyor. Ben 2 gün içerisinde 13 tanesini belirleyip engelledim ve kazancımda eksilme yaşanmadı bunun yanında ziyaretçi memnuniyeti sağlandı. -
SeRDaR bunu yazdı:
peki bu filtrelemeri yaptıktan ne kadar sonra adense bunu işleme koyuyor bazı sitelr engelleme yaptığım halde hala çıkmakta 1-2 günü bulurmu yoksa hemenmi
Değişiklikler bir kaç saat içinde etkin olacaktır. -
filtre bölümüne sadece ".info" yazsak tüm info uzantılı siteler engellenirmi?
-
incil.com
incilturk.com
www.barnabas-incili.comdai şimdi yukarıdaki sitelerde ne var bilmiom ama ben şuna değinmek istiyorum incil okumakta ne var yada incel hakkında bilgi sahibi olmakta ne var
ben birine desem ben incil okudum desem adam bana derki sen kafirsin :S
önce kendi düşüncelerini pekiştir sonra başkalarının düşüncelerini öğren inançlarını öğren bundan güzeli ne var kavga çıkarmak istemiyorum ama bu bir gerçek hadi sizin göznüzle bakalım hristiyanlara düşman gözüyle bakalım genede incili okumakta fayda var çünkü karşındakinin neye inandığını bilirsen veya ne güvendiğini bilirsen onu feth etmek yenmek daha kolay olur (bknz. güvendiğim dağlara kar yağdı)(bknz.kaleyi içten feth etmek) bunları çoğu zaman ıskalıyoruz veya düşünmyoruz (yada çok basit ve sabit düşünüyoruz :ben bunu alıcam hristiyan para kazancak)