Adsense 2 Günde 2 Ban Ne Yapmak Gerekir
-
son 2 gündür adsense hesaplarımın 2 si banlandı birinde yaklasık olarak 2000 2500$ para vardı
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik. Hesabınızı yayıncı ağında tutmamız reklamverenlerimiz için gelecekte mali açıdan zararlı olacağından hesabınızı devre dışı bırakmaya karar verdik.
Bunun reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olduğunu düşündüğümüz için anlayışlı olmanızı rica ediyoruz. Bunun sizin için sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve bu yüzden anlayışınız ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.bu şekilde mail atmıslar ne yapmam gerekir acılma ihtimali var mıdır bi yardımcı oluverin =I
-
Hocam üzüldüm o kadar çok para neden bıraktın içinde ?
Neyse yapacak birşey yok. Yeniden değerlendirme talebinde bulun.
Ama yinede bence =

-
bende banlanmıştım yeni hesap açma isteği attım 2-3 mailden farklı isimlerle
bi de bi ark kullanmadığını verdi
onu 10 gün kadar kullandım sonra yine banlandı ( hile yokkkkk )
sonra diğer ( başvurduğum ) maillere ertesi gün mail geldi , hesaplar açılmış , 1 gün bile login olmamıştım :D banlanmışlar ve banlanma maili gelmiş :D
-
3 tane hesabım var riske girmesin diye parayı bölüyodum hepsini banladılar =I cok sağlam zarar var sigaraya da zam geldi mart ayı bitmicek gibi tekrar değerlendirme isteğinde bulundum hepsine sonuc ne olucak bilmiyorum hiç hesabı acılan var mı banlanıp da ?
-
adsense yayıncıyı dinleyen bir reklam firması değil.
-
canafar bunu yazdı:
-----------------------------
3 tane hesabım var riske girmesin diye parayı bölüyodum hepsini banladılar =I cok sağlam zarar var sigaraya da zam geldi mart ayı bitmicek gibi tekrar değerlendirme isteğinde bulundum hepsine sonuc ne olucak bilmiyorum hiç hesabı acılan var mı banlanıp da ?
-----------------------------açmazlar , 3 hesap yasak su iç yani hatta içme ki paran gitmesin :D
-
google banlananların ahını aldı.
"İstanbul Vergi Denetmenleri bürosuna bağlı vergi denetmenlerince internet arama motoru Google hakkında yapılan soruşturma tamamlandı.
Yapılan inceleme sonunda Google şirketine 71 milyon TL tutarında vergi cezası kesildi."
-
hesapları kurtarana hesap içindeki paranın 4 de 1 ini vericem =I
-

taktiği... Geçmiş olsun :D
-
nolanded bunu yazdı:
google banlananların ahını aldı.
"İstanbul Vergi Denetmenleri bürosuna bağlı vergi denetmenlerince internet arama motoru Google hakkında yapılan soruşturma tamamlandı.
Yapılan inceleme sonunda Google şirketine 71 milyon TL tutarında vergi cezası kesildi."
-----------------------------bu kadar sevinemezdim :D az bile g*tlere :D
-
canafar bunu yazdı:
hesapları kurtarana hesap içindeki paranın 4 de 1 ini vericem =I
-----------------------------içindeki para iade edildi bile :)